sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Sukka jatkaa matkaa

Kun aina väillä neuloo, tulee joskus myös valmista: sain parin verran sukkia aikaiseksi!
Malli: Heart to Heart socks Wendy D. Johnson
Lanka: Fortissima Socka, noin 80g
Puikot 2 paria Addin minipyöröjä, 2mm ja 2,5mm
Sukkien terässä neulottiin palmikkopinta hiukan paksuimmilla puikoilla ja pohja pienemmillä, varressa taas 2,5mm puikot. Helppoa ja mukavaa, teen varmasti jatkossakin varpaista aloittamalla samalla tekniikalla!
Malcesine, lähellä linnaa

Malcesine
Matkan tämänkertainen käännöspiste oli Italiassa, Lago Maggioren - ja Garda-järven rannalla. Garda muistutti mielestäni Phukettia, niin paljon oli turistille palveluja ja hupipuistoja. Löysimme kuitekin viehkon, turistien valtaaman Malcesinen kaupungin. Kameraani tarttui paljon kuvia, mutta tässä pari minua viehättävää... Valo, talojen värit ja muodot olivat hienoja.
Ja gelato on jo pelkästään riittävä syy matkustaa Italiaan! ( Maistettu on noin 15 eri makua. Suosikkini on Mandarino.)

Gardalta tie vei ylöspäin, ja vielä ylöspäin. Kuvitelkaa kuvassa, että pilvien alapuolella on noin kahden kilometrin nousu vuoristotietä. Nousimme siis taasen pilvien läpi solan korkeudelle. Kuva on otettu Stelvion/ Bormion solasta, yli 2700m korkeudessa Italian ja Sveitsin rajan tuntumassa. Lämpötila oli sentään 3,5 astetta plussalla.Paluumatka vie Prosessineulojaa kotia kohti taasen Sveitsin kautta. Alppikylät ovat kesällä kuvankauniita, luonto on upeaa, lehmät märehtivät rauhassa alppiniityillä, raikkaassa ilmassa. Sveitsi on kaunis ja auto/MP matkailijan unelma näin kesäaikaan.

4 kommenttia:

outi kirjoitti...

Voi kun teillä on siellä kivaa! Sukka on kaunis, kuvien talot ja sävyt niin harmonisia ja Mandarino kuulostaa siltä, että Italiaan pitäisi kait lähteä heti. :)

Tytti kirjoitti...

Oi joi, ihania maisemia postauksissasi. Nauti matkastasi!

Nunt kirjoitti...

Noh, kauniita kuviahan nämäkin ovat :) Me ostettiin juuri talo, joten nyt pitää tyytyä kuvailemaan ihan kotimaassa, takapihalla :P

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Outi, siellä Gardan lähistöllä on paljon edullisia huoneistohotelleja... vaikka koko perheelle ;D

Tytti, maisemat ovat tosiaan huikaisevia! Mietin matkalla, ovatkohan paikalliset itse immuuneja vuoriston kauneudelle?

Nunt, oma koti on kullan kallis, onnea sinnepäin!
Jos autossa jaksaa istua ja vähän etisä edulisia hotelleja , voi matkan tehdä aika edukkastikin..