keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Kevyttä koukuttelua

Lanka: Drops Big Delight väri 08, hiukan alle 2 kerää
Koukku: Nro 6Joku päähänpisto se oli. Tapahtui aikaisemmin syksyllä Tapion kaupassa Päntäneellä. Ihan siinä Big Delight-hyllyn edessä. 

Aikomukseni oli tehdä huovutetut tossut Big Delightistä. Sitten muistin että se virkattu kauluri näytti myös hyvältä. Joten kaulurilangat lähtivät mukaani. Tämä on pehmeä ja muhkea - saan kiedotua kaulan ympäri 3 kertaa ihan vaivatta. Virkkaaminen vaatii hiukan kärsivällisyyttä, sillä tämä on aika iso. Ne "aallot " eivät ehkä kuvasta näy, mutta pitkien pylväiden rytmi tekee tosiaan pinnasta hauskasti mutkittelevan. Tykästyin näihin väreihin ja kiedon toisinaan huivin niin, että näen lempivärini. Tämä pusero odottaa vain viimeistelyä. Minusta tuntuu että kaapistani puuttuu rentoja villapuseroita, sellaisia, jotka nykäistään takin alle lämmikkeeksi. Neuloinkin sitten sellaisen varastolangoista ja lehtihyllystäni löytyneestä mallista - hyvä! Hassuahan se on, jos ei käytä sitä mitä on hankkinut. Palataan asiaan pian, nyt lapasia neulomaan. 

2 kommenttia:

MiunMaun kirjoitti...

Herkulliset värit kaulurissa, se on kiva. Pusero vaikuttaa todella hienolta, väri ja se mitä mallista näkyy on kaunista.

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Kiitos kommentista MIunMaun.
Katsotaan miten hyvin tuo pusero istuu päälle, kunhan ompelen hihat kiinni :)