tiistai 4. elokuuta 2009

Ishbel

Malli: Ishbel, Ysolda Teague, www.ysolda.com
Lanka Rowan Rowanspun 4 ply, noin 50 g
Puikot: 4mm

Mitä tästä voi sanoa? Ihana. Kauniit värit, villaisa tuntu, juuri sopivan kokoinen...

Voin muuten suositella kaikille oman lankavaraston inventointia "sillä silmällä"- Tämä ihana lanka nimittäin löytyi ihan sattumalta tonkiessa. Se on ostettu joskus ajat sitten Cucumberpatchin alesta. Juuri sopiva pikkuiseen huiviin - tuntuuko teistäkin siltä, että pieniä huiveja on tänä syksynä taas runsasti liikkeellä?
Ishbel nyt on jo monen neuloma; minulle oli jotenkin vaikeaa seurata mallia, mutta kun vain luotin siihen mitä mallikerta näytti, alkoi homma sujua.

Syksy on neulojan parasta ja pahinta aikaa - Vogue/ Designer Knitting ja IK tarjoavat ennakotietojen mukaan kivoja malleja, uusi Twist collective -nettilehti ilmestyy 16.8. Sitten on pian tulossa Jared Floodin Made in Brooklyn - kirjanen... mutta eivät vielä ole täällä. Prosessineuloja pyöriikin kuin kissa kuuman puuron äärellä ja odottaa. Olisi kiva aloittaa jotain, mutta kun ei niitä uusia voi, ja vanhat, jonossa olevat mallit eivät muka tunnukaan miltään...
Ratkaisu taitaa olla aikainen joululahjaneulominen, pieniä projekteja valmiiksi ennen kuin tulee kiire. Tai sitten pitää mennä syvemmälle lankalaatikkoon, selata Ravelryä ja odottaa inspiraation leimahdusta.

3 kommenttia:

outi kirjoitti...

Kiva lankalaatikko sulla!

Katja kirjoitti...

Kaunis huivi!

Tytti kirjoitti...

Ishbel on ihana! Just hyvä väri. Syksy on tosiaan neulojalle tuskallista aikaa. Uusia kivoja malleja pukkaa ikkinoista ja ovista, mutta kun ne enstisetkin on kesken :)