tiistai 18. elokuuta 2009

Olivia ja liika innostus

Malli: Olivia, Kim Hargreaves, kirjasta Thrown together
koko 36"
Lanka: Rowan Felted tweed, väri Seafarer, noin 6+ kerää
Fiilis: meh.


Ihanat napit - osa pakettia. Punnan kurssin ollessa alhainen tilasin tämän neuleen materiaalit Kim Hargreavesin kaupasta, joten kaunis tumma sininen on hänen omia värejään. On muuta liki mahdoton kuvata oikein!
Felted Twed on ihana lanka, kevyt, riittoisa, kaunis. Ainoa mitä pitää todella varoa on siinä oleva viskoosi, (joka ihan varmasti huopuu villan kanssa ja kutistuu.)

Lisää yksityiskohtia: Hihan suu ja alaresori.

Muuten tämä on täydellinen. Lankaakin jäi yli liki 2 kerää! Harmillista vain, että kirjasta selaillessa ja nettiä katsellessa olin vähän liikaa hyvissä fiiliksissä. Tiedättehän, kun näkee jossain sivuilla tai kirjasta tai jonkun blogissa upean, tunnelmaa täynnä olevan kuvan? Ja sitten kuvittelee, että neulomalla kuvan neuleen tuleee itsellekin sama tunnelma? Ihan huolimatta siitä, että malli ei ole omalle kropalle se pukevin.
Valitettavasti tämä päällä näytän siltä kuin odottaisin kaksosia. Koska oikein opin, että tämä vallitseva "tunikamuoti" joka kadottaa vyötärön ei sovi minulle? Paremmin istuvaksi se tulisi jos ompelisin etumuksen kiinni. Mikä ei taas sitten houkuta.
Pahoin pelkään, että joudun tekemään lopullisen ratkaisun tämän neuleen kanssa ja purkamaan sen - jotta voin neuloa ihanaisesta langasta jotain paremmin istuvaa...

Niin, ja toivosta ei luovuta - Kim Hargreavesilta on tullut uusi kokoelma Precious. Haastan teidät selaamaan sen läpi ilman ihastuksen huokauksia.

9 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Kyllä se kuvissa näyttää kauniilta ja sopusuhtaisilta (ei kaksosilta ;) Ja tämä neuloja tunnustaa erittäin huonon vyötteen lukutaitonsa. Olisin voinut vannoa, että Felted Tweed on 100% villaa.... opettelen lukemaan ja rakastan silti tuota lankaa ;)

Nasti kirjoitti...

Näinhän se menee että joku malli on vaan pakko neuloa, vaikka järjen ääni jotain yrittää kuiskiakin. Hargreavesin uusin on kyllä niin varmaa Hargreavesia. Ehkä liikaakin...? Vaikka fani olenkin niin eikös täti kierrätä aika lailla samoja ideoita? Toisaalta, jos ne toimii, niin mikäpä siinä sitten! Tykkään silti.

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Tosi hienolta neule ny kumminkin näyttää ja ah, niin hieno lanka. Ihastele ja tuumaa sitä nyt vielä, vaikka niinhän se on, ettei kaappiin kannata mitää tehdä.
Tunikamuoti on vaativa. Minäkin olen löytänyt tähän mennessä vain yhden valmistunikan, jota viitsin käyttää.

hekku kirjoitti...

Kaunis neule - ainakin kuvissa :)

Otin haasteen vastaan enkä huokaissut kertaakaan. Mutta kuolanoro valahti rinnuksille. Että se siitä haasteesta. Nyt menen penkomaan vaatekaappia, tuntuu käsittämättömältä ettenkö omista YHTÄÄN Dustya tai Viviennea.

Tytti kirjoitti...

Olivia näyttää hyvältä ainakin hengarissa, harmi jos se ei tunnu "omalta". Minäkin otin Hargreaves-haasteen vastaan. Ei onnistunut ilmn ihastuksen huokauksia. Oih.

Satu kirjoitti...

Voi, et kai oikeasti pura tuota? Haluan sen omakseni.

Soile kirjoitti...

No höh. Mutta tuo mitä kirjoitat kuvista ja niitten välittämistä tunnelmista on niiiin totta. Mä ite kattelen sitä yhtä paksusta langasta neulottua takkia, olikohan Nan sen nimi. Tiedän että näytän luultavasti syöttöporsaalta se päälläni, mutta silti...

täytyypä käydä kattomassa tuo uusin mallisto. kim kyllä kierrättää ja aika paljon juttujaan, mutta kun ne kuvat vaan ovat niin upeuta!

Salla kirjoitti...

Onpa kaunis! Itsekin olen sen muotoinen, että tuo on ehkäpä huonoin mahdollinen puseromalli, jos ei halua näyttää raskaana olevalta sotanorsulta. Mutta on se silti sievä! Neuloisin varmaan itsekin, enkä sitten koskaan pitäisi. :)

Sipi kirjoitti...

Kovasti kivalta neuleelta tuo minustakin näyttää, vaan jollei se päällä tunnu mukavalta niin onpa se harmi!