torstai 24. syyskuuta 2009

Valmiiksi neulottu

Kiitos ensiksi kommentoijille- 12 kpl otannasta 9 teki palmikonkiertonsa puikoitta, 3 puikolla. Kommenteissa mainittiin myös että kuvat/ videot esittävät ilman apupuikkoa kääntelyn tehottomalla tavalla - mikä voi hyvinkin olla mahdollista. Neulominen kun on tosi yksilöllinen juttu; yhden käteen sopii puikolla kääntely, toiselle ilman, ja tosiaan, silmukat voi neuloa puikolta siinä järjestyksessä kuin ne pitäisi tulla, ilman mitään siirtoja edes ja takaisin. Onneksi ei alettu puhua siitä miten monella eri tavalla tehdään silmukka!Nyt piti tulla juhlistamaan sitä asiaa, että Vivianin neulominen on saatettu päätökseen. Juhlan tuntua oli vahvasti ilmassa,kun tein hupun sauman kolmen puikon päättelyllä. Miljoonat palmikonkierrot, satulahihan temppuilu, hupun syvyyden kanssa kikkailu alkoivat jo pahasti väsyttää. Kuvasta näkyy, että töitä on vielä - mahdollinen pingotus, vetoketjun ompelu, vetoketjun piilotusnauhan neulominen ja ompelu... Ja niin, sitten pitäisi ottaa tajunnan räjäyttävän luonnonkauniissa paikassa juuri sopivan valoisana hetkenä ne kuvatkin. Alkaa melkein väsyttää, kun tarkemmin mietin.Olenkin neulonut jotain hyvin terapeuttista ja rauhoittavaa, jossa ei ole mitään mietittävää... Mitä näistä lappusista tulee, sen näette myöhemmin. Ainakin ne rauhoittavat mukavasti hermoja juuri nyt.

7 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Vivian näyttää lupaavalta!

Soile kirjoitti...

Nyt äkkiä paita päälle ja kuvaamaan, ihan sama minne! Näyttää niin herkulliselta, ei malta odottaa

ColibriDreams kirjoitti...

Vivian näyttää jo nyt ilman pingotusta ja upeita luontokuvia hienolta! Saitpa sen äkkiä valmiiksi.

Pitää vielä tuohon edelliseen aiheeseen kommentoida, että ilman apupuikkoa menee täälläkin palmikot. Opettelin ne alunperin niin, se on niin kätevää. Ja vähemmän taidan siirrellä silmukoita kuin tutoriaalissa.

outi kirjoitti...

Joo en minäkään halua mitenkään stressata, mutta hopihopi!

hiisa kirjoitti...

Ihanan näköinen villatakki!!

Kaisa kirjoitti...

ONNEKSI OLKOON! Live-esiintymistä odotellaan. Onkohan palmikointia ilmassa, kun eilen aloitin kaksi (2, två, two, dva, kaks, zwei) palmikkoneuletta, toisen 3,5 mm ja toisen 8 mm puikoilla... :D

tiinaf kirjoitti...

Odottamaan jään minäkin...

Ja voih, miten valkoinen ainaoikein neule näyttääkään kauniilta. Mitä lie siitä luvassa... :-)