maanantai 18. heinäkuuta 2011

Toinen otto - Contented Cardigan

Malli: Contented cardigan, Hannah Fettig. Ostettu osoittesta Knitbot
Lanka: Novita Nalle, menekki noin 350g
Puikot: 3,5mm, muistaakseni

Toinen otto siis. Neuloin tämän ihan väkisin valmiiksi ennen Englannin ja Skotlannin reissua, mutta kun trolley oli muka niin täyden tuntuinen, jätin sen kotiin. Ja kyllä tuli usein ajateltua tätä kotiin jäänyttä! Keli oli matkan aikana kovin ailahteleva, ja tällainen neule olisi istunut hyvin vaihteleviin säihin - kylmällä voi etuliepeet kietoa ympärilleen, muuten ne voivat roikkua rennosti. Puolipitkä hiha olisi ollut juuri sopivan pitkä siinä auringon paisteen ja sadekuurojen välissä...

Eikä se kassi niin täynnä ollut lähtiessä. Olisittepa nähneet miten paljon sinne tungettiin palatessa :D Lankaostoksille en erityisesti mennyt, tutustuin toki John Lewis- tavaratalon lankaosastoon. Niitä voi suositella runsaiden mallilehtien ja kirjojen selä laadukkaiden lankojen vuoksi.

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Tämä näyttää ihan lempineuleelta, sellaiselta johon on kätevää, käytännöllistä ja lohdullistakin kääriytyä. Selän pikkuiset palmikot ovat kiva yksityiskohta!

Nimetön kirjoitti...

Ihanan pehmeän näköinen! Ei näytä yhtään Nallelta :o

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Heidi: juuri sellaisena kotisana neuleena tämä menee hiensto: palelutti tässä yksi ilta ja kääriydyin tähän sohvalla :)

Heli: Hyvä kun sanoit - unohdin nimittäin postauksesta yhden jutun! Tämä beigen värinen lanka oli tosi karkeaa Nalleksi, mutta pehmeni huimasti, kun pesin sen Perlana- pesuaineella (käsinpesussa). Ihan huomattava ero tuli ennen ja jälkeen pesun.

Sipi kirjoitti...

Oi, täällä on taas monta ihanaa neuletta valmiina! Tuo aiempi, pieni punainen, oli oikein erityisesti mun mieleen ja tämä "Nallekin on niin lämpöisen ja pehmeän näköinen..ihan käy kateeksi tuo sun vauhdikas energiasi näiden neuleiden osalta, minä itse kun oon vaan lomaillut ja laiskotellut :D

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Sipi: Kiitos - nämä ovat sellasita helppoa neulottavaa, sen kuin tekee sileää neuletta :D
Ei tarvitse juuri katsella mitä tekee, sekin on eräänlaista lomailua se :D
Ja se Nalle tosiaan pehmeni Perlana-pesulla, onneksi!