sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Oikein, nurin / neuloin, purin

Neuleen valmiiksi samisessa on jokus ongelmia. Tuntuu, että äkillinen startiitti uhkaa, oireina halua aloittaa pari erilaista kirjoneuleprojektia ja yksi pikkujakku. Silti työn alla on kaikenmoista, ja pari työtä olisi valmiinakin.

Syksyn neuleet pyörivät jo mielessä. Yllä olevan mallin muistan elävästi neuloneeni syksyllä 2005 vienon purppuraisesta tweedistä. Sen puseron taisin lahjoittaa pitkäkätiselle ystävälleni. Tällä kerralla toiveen olisi saada itselle klassinen pitoneule. Ohje vain on pirullisen kryptinen, ja purkuhommat ovat jo tulleet osin tutuiksi. Ei auta muuta kuin yrittää saada hihoista sopivan mittaiset tällä kerralla. Mieleeni tuli neuloa hihat suoraan hihanpyöriöstä alaspäin, mutta pelkään että siinä vasta purettavaa tulisikin.

Neulesyksy on myös asia, joka heittää kapuloita rattaisiin kesäneuleiden osalta. Tämä Bluebell - eli Buttercup olisi hihoja ja päättelyitä vaille valmis. On ollut tässä vaiheessa jo kesäkuulta saakka. Millähän voimalla sen saisi tekaistua kasaan ennen lumia?

6 kommenttia:

outi kirjoitti...

Se Buttercup on ollut mun jonossani jo pitkään. Mitenköhän sen saisi aloitetuksi? Se on niin kaunis - koeta painaa loppuun, että päästään ihastelemaan!

Minna kirjoitti...

Minäkään en saa Buttercupia aloitetuksi, kun en osaa päättää onko se vai ei. Odotan kans sun valmista, joten toivottavasti se päättelykeiju kyläilee siellä pian :D

Emma kirjoitti...

Tee ihmeessä äkkiä buttercup loppuun, mie rakastan omaani. Se on lähes täydellinen <3 Ihanan raikas sininen, apinan raivolla vaan hihat valmiiksi :D

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Outi: Se on kaunis malli ja helppo kuin mikä !
Minna: Nyt tulee jo paineita. Minun kuulantyöntäjän vartalolla ovat harvat neuleet "kauniita" :D
Emma: Kiitos tsemppauksesta, pitää kai vaan tehä pois.

kaisa kirjoitti...

Oih, tuo Buttercup näyttää aivan ihanalta! Mullakin on ollut se kauan jonossa, mut en vaan ole saanut aloitetuksi.

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Kaisa: kiitos, pian näet millainen siitä tuli. On tosi joutuisa neuloa, muuten :)