sunnuntai 7. elokuuta 2011

Sinikello vai leinikki?

Buttercup, ohjeen nimikokasvi, on iloisen keltainen leinikki. Oman versioni työnimenä taasen on ollut Bluebell, sinikello. (Paitsi kun tarkistin Wikipediasta, bluebell onkin hyasintin tapainen sipulikasvi... ja meidän sinikellomme pikemminkin harebell tmv.)

Malli: Buttercup ravelryssä myös ohjeen lataus
Lanka: Hjertegarn Blend Bamboo, noin 5,5 kerää kokoon M
Puikot: 3,5mm

Kiitos kommenttilaatikon kannustukselle! Eihän se vaatinut kuin muutaman kerroksen kumpaankin hihaan ja hiukan päättelyä.
Tunnen selvästi, että keli on kääntynyt kesän kuumista ilmoista hiukan kylmemmäksi, joten voi olla että tätä puseroa käytetään enemmän ensi kesänä. Se on väljä, ja aika tarkoituksella. Kesälläkin on käyttöä ei-niin-pintaa-nuoleville puseroille, ja bambusekoitteesta tehtynä tämä laskeutuu kauniisti.
Buttercup on hyvin nopsa malli neuloa, sillä suurin osa on rauhoittavaa sileää neuletta pyörönä. Minä lisäsin kaula-aukkoon hiukan leveämmän reunuksen ja neuloin sen pienemmän kaula-aukon aivan ohjeen mukaan.

6 kommenttia:

outi kirjoitti...

Nonniin! Ja kyllä kannatti!

kaisa kirjoitti...

Se on tosi kaunis!

Emma kirjoitti...

Oi, niin kaunis sinisenä! Voihan sitä tulla vielä vaikka intiaanikesä...

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Kaunis! Vielä tulee lämmintä, kun nuo sateet väistyy.

Lotta kirjoitti...

Ai että miten ihana!

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Voi kiitos teile kaikille! Tämä on niitä kauniita malleja - esmierkiksi alpacasta tehtynä tämä on myös tosi nätti. Toivotaan että käyttöä vielä tulee.