tiistai 27. marraskuuta 2012

Wollmeise lace colourbag nr 8


Pois se minusta , että ketään yllyttäisin neulomaan jonkin mallin, tai ostamaan jotain tiettyä lankaa... tai yllyttymään impulssiostoksiin. Mutta tästä lankaostoksesta olen niin iloinen, että pitää se blogissakin jakaa. 


Wollmeise Lace colour Bag, set nr 8.

3x 100g Wollmeisen pitsilankaa, kolmessa yhteensopivassa värissä. Yhdessä erässä on 525 metriä lankaa. Kaikki pakattuna Wollmeise- pussiin, ja bonuksena ohje, jonka avulla voi tehdä kauniin huivin näistä väreistä. Ja lankaa jää vielä reilusti yli omiin huiveihin!Tässä kuvassa näkyy koko pakkaus vielä paremmin. Minun värejäni ovat, vasemmalta lukien, kirkas punainen Bussi, mausteinen oranssi Tandoori Masala ja violetinkirjava Magnolie dark. Vihreä huivi on ohjevihkosen kannessa.

Alemmassa kuvassa näkyy hyvin, miten värit vääristyvät. Yläkuvaa varten onnistuin kai säätämään valkotasapainon oikein, sillä se on hyvin totuudenmukainen.


Niin, ja mitenkä näitä saa? Lace bag- versioita on monta erilaista. Ne tulevat Wollmeisen nettikauppaan myytiin tiistai- iltaisin klo 18 Suomen aikaa. Viimeksi kauppa kai tyhjeni minuuteissa - tekeekö mielesi kokeilla onneasi? Ole oikealla sivulla ajoissa paikalla ja mene vikelästi kassalle!

Tästä pääset tutustumaan pitsipakkauksiin ja näet kaikki kauniit väriyhdistelmät. Mutta vain omalla vastuulla! ( Tule toki kertomaan, jos päätit ostaa ja minkä sait kassalle saakka... )


9 kommenttia:

Viivu kirjoitti...

APUA! Ei saa houkutella! :D Mulla on lankalakko...

Soile kirjoitti...

Jahas, nyt sitten kerkisit kaupoille. Kuulostaa hyvältä hankinnalta.

Emma kirjoitti...

Voi hyvä ihme mitä ihanuuksia! Onneksi ei ole Visaa tai paypalia, ois tili tyhjänä jatkuvasti...

Raitalammas kirjoitti...

Olet tehnyt ihanan ostoksen.

Heidi kirjoitti...

Heti piti käydä vilkaisemassa. Eniten jutteli nro 3, pitäisiköhän yrittää pyydystää sellainen...?

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Mollie: mää vaan koettelen sun lakon lujuutta :)

Soile: saapas nähkä - värit ovat ihkut ja valmis huivi komea. Kun ehtis nyt neulomaan!

Emma: tämä on harkittu ostos, lasken et ätuosta tulee ainakn kaksi projektia. Kallishan tuo setti on, totta!

Lammas: kiitos, se ai aina ole edes niin sanottu että kaupassa onnistuu pääsemään kassalle saakka... jotan aina vähän onneakin on mukana.

Heidi: väriterapian nimissä kannattaisi tietysti! Kauniita settejä on siellä monta.

Tess kirjoitti...

Sie senki ;D En ole tuntenut kovinkaan suurta kiinnostusta aiemmin Wollmeisen lankoja kohtaan, mutta tuo nro 3 kyllä huuteli mulle hämmästyttävän kovasti. Tiedän kuitenkin miten vaikeaa noiden lankojen metsästäminen on, joten taidan tyytyä vain huokailemaan. Kaapissa on kuitenki lankaa yllinkyllin, keskeneräisiä pursuaa joka nurkasta ja huivi on tällä erää aika kaukana niistä neuleista, joita oikeasti tarvitsisin. Tietty jos itelle joululahjaksi...

siina kirjoitti...

Eih. Mä katselin ravelryssä, että siinäpä nätti huivimalli! Ja nyt himottaa.....

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Tess: Ei se vaikeaa ole! Kirjaudut kauppaan sisään, avaat oikean välilehden auki, ja päivität taajaan kunnes päivitys alkaa. Sitten ÄKKIÄ setti koriin ja heti kassalle. Sillä tavala minäkin onnistuin, ja helposti.

Toki voi koeilla Ravelryn suomalais-ryhmässä kysellä jos joku on valmis myymään tai ostamaan bulvaanina :)

Siina*k: no eikös olekin? Mä olen siitä helppo, että tykkään kovasi näistä väreistä, mutta en tiedä riittäisikö oma mielikuvitus keksimään noin kaunista huivia. Minulle tämä oli win-win tilanne!