sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Värien viemää


Voi ihanaa aikaa. Oulussa on tuntunut lämmin tuuli jo kolmena päivänä peräkkäin.  Puut ovat räjäyttäneet lehtensä esiin. Oli aivan pakko siivota parveke ja laittaa orvokkien lisäksi uusia kukkia. 


Olen muutenkin innostunut pinkeistä ja liloista. Tavoitteeni on neuloa muutakin kuin neuletakkeja - ja puseroita, joten tein uudet sukat. Malli on "se tavallinen" omaan jalkaan muokattu. Varvasaloitus, neulottu kahdella 2,5mm 40 cm pitkällä minipyöröllä. Lankana on Zauberball Crazy värissä Indisch Rosa. Neuloin resoriin mukaan joustavaa, ohutta lankaa varmistamaan sukan suun hyvän istuvuuden. 

Langassa on todella pitkät värijuoksut, enkä lähtisi raidoittamaan samalla kerällä eri kohdista neuloen. Näistä tuli melkein pari värityksen suhteen- sukunäköä ainakin on.  Ja nyt riippumattoon nauttimaan mahtavasta säästä! Työn alla onkin kukkasen, nimittäin sinikellon väristä lankaa.

8 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Jep, kesä tuli! Mahtavaa!

Villanne kirjoitti...

Kauniit sukat!

outi kirjoitti...

Minä taisin hiukan riehaantua. Parveke on tynnänsä kesäkukkia... pitää nyt pitää peukkusia pystössä, ettei vallan pakkaskeleihin tarvitse palata. Pinkki potkii nykyään täälläkin, lilalle olen jo antautunut.

Virpi kirjoitti...

Nätit sukat, lämpösen näköiset. Niin se tule kesä tänne pohjoseen, nautitaan kerrankin :)

Pitko kirjoitti...

Ihanat värit! :) Harmaina vuodenaikoina taidan neuloa värikkäitä sukkia ja muita, koska kaipaan värejä. Ja värikkäinä vuodenaikoina jatkan samaa ihan vaan, koska värit ovat niin ihania... ;)

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Tiina: Todellakin! tänäänkin oli mahtava keli.

Villanne: Kiitos tämä kaunis värihän sen tekee, mallissa ei ole mitään hienoa.

Outi: No pakkasia minäkin vähän pelkään. Toivon että toiseen kerrokseen ei niin pahasti ottaisi.... Pinkin kaverina on purppuraa ja violettia :-)

Virpi: Kiitos, lämpö tuntuu aivan mahtavalta!

Pitko: Väriterapialle on aina paikkansa! Ja sukilla on ihana irrotella. Ne ovat arkipäiväiset ja "piilossa" mutta kuitenkin hieno väriläikkä.


Tanja kirjoitti...

Ihana kesä! Tuo lanka on kyllä herkullisen väristä. Itselläkin on laatikossa kerä juuri tuota samaa lankaa inspiraatiota odottamassa. :)

Meiju kirjoitti...

Ihanat ilmat tosiaan olleet, mullekin tulee silloin pinkki kausi :D