lauantai 11. toukokuuta 2013

White pine


Malli: White pine cardigan, Amy Christoffers
Lanka: Drops Karisma, 525g Väri nro 50.
Puikot: 3,5mm
Fiilis: No jaa. Ei se paha ole.
Se on tämä keli. Taivas pilvistä harmaana. Vihmoo vettä aivan jatkuvasti, joskus vähemmän, joskus enemmän. Joku kevät muka? Syksyltä tämä tuntuu. En halua lukea yhtä ainutta uutista siitä miten ihanaa on tuolla jossain eteläisessä Suomessa. Lähettäkää se aurinko tänne Perämeren rannalle! 

Turha odotella kauniita ilmoja neulekuvausta varten - laitetaan olkkariin vähän valoa ja otetaan tällaiset aika staattiset kuvat. Pitäis varmasti opetella vähän poseeraamaan :) 


Takki istuu ihan hyvin ja langan kirjava väri elää kauniisti pintaneuleessa. Kai tämä on työvoitto, sillä lanka oli jo neulottuna kertaalleen. Kannatti toki purkaa ja neuloa parempi malli. Mutta tätä samaa lankaa on nyt pyöritelty jo niin kauan, että uutuudenviehätys on tosiaan kadonnut. Ehkäpä takin viehätys tulee esiin tässä pikkuhiljaa. Nyt ei vain jaksa innostua. Onneksi työn alla on jo muita neuleita! 

14 kommenttia:

outi kirjoitti...

Malli on hyvää perustavaraa ja palmikkopinta tekee siitä kiinnostavan. Uskon kyllä, että siitä hyvä tulee, joten nokka pystyyn vaan. Minusta takki on kaunis ja tykkään tuosta väristä kovasti. Eikös tuollaisista takeista tule yleensä niitä luottovaatteita? Kelistä olen ihan samaa mieltä. Mittani sen suhteen alkaa olla kutakuinkin täysi.

Lilja kirjoitti...

On se hieno! Ja valmis ;)

Ladetsu kirjoitti...

On se kaunis. Tuo neuletakki pintaneuleineen on todella ihana. :)

Tess kirjoitti...

Oikein kauniin näköinen ja malliltaan tosiaan sellanen, että voi tulla mitä parhain käyttöneule. Fiiliksesi tosin ymmärrän mitä parhaiten. Kovin tuttua ja siksi uskaltaisin väittää, että iloksi muuttuu aikanaan.

Mun on pakko sanoa, että näillä harmailla kevätkeleillä ei ole minuun kauheasti vaikutusta. Mun näkökulmasta tämä on tätä kevättä. Mie en siis tykkää keväästä suuremmin. Se mikä tulee kevään jälkeen voi olla sitten jo mukavaa. Se vesisade on luonnon ja maan sulamisen kannalta oleellisen tärkeää, vaikka kenkulta tuntuukin...

Heidi kirjoitti...

Ei se todellakaan ole paha vaan todella kaunis ja taidokas luottotakki, jälleen kerran. Ihailtavaa sisukkuutta muuten kutoa purkulankaa :) .

iikku kirjoitti...

Ihana takki =) Ja tosi kaunis väri!

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Outi: olet kyllä mallin suhteen oikeassa - litteät palmikot ovat helpot pitää päällä. Vaikkasitten sen sateen pitävän takin alla :)

Lilja: olet asian ytimessä: valmis! :D

Ladetsu: Kiitos - malli on kyllä edelleen viehtättävä.

Tess: Kiitos kannustuksesta. Totta on, että voisin ajatella sateesta positiivisesti myös. Pilkahtaisi vain se aurinko välillä :)

Heidi: Kiitos. Sisun päälle tämä vähän kävi, kokonaisena kappaleena oli yllättävän suuri.

Iikku:Kiitos! Väri jotenkin toimii tuon "nyppyläisen" pinnan kanssa hyvin yhteen.

Tiina kirjoitti...

Sievä se on! Ja minäkin eilen mietin että kylläpäs se syksy tuli nopeasti tänä vuonna...

Soile kirjoitti...

Ei tässä mitään kesäneuleita kannata tehdä, villa on aina villaa.

Nätti malli

Kaisa kirjoitti...

Se on upea! Ja sopii sinulle todella hyvin.

Pitko kirjoitti...

Kylläpä teit takista hyvin istuvan, hieno on! Eiköhän siihen innostu sitten taas, kun on välillä saanut pitää myös toppeja ja t-paitoja. :)

Neulisti kirjoitti...

Toivottavasti innostus vielä löytyy, sillä takki on kertakaikkisen ihana!

Unknown kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Tiina: onneksi se aurinko on välilä pilkahtanut!

Soile: no joo ja jaa, nyt on jo kesälankaa puikoilla :)

Kaisa: Kiitos - mallia on tosiaan hieno!

Pitko: olet oikeassa, tuleehan sitä kesän jälkeen syksykin... ja lämmikettä tarvitsee aina.

Neulisti: kiitos! Kaunis mallihan se on, mutta antaa vähän pölyn laskeutua.