torstai 22. elokuuta 2013

Kesäpusero elokuulle

Minulla oli aika hienot kuvat aivan uusimmasta neuleestani - harmaasta villapuserosta. Kappas vain, että ne eivät selviytyneet tietokoneeni kovalevyn remontista. Aika paljon kuitenkin säästyi, mutta jostain syystä osa kuvia ja muutakin on jossain rikkinäisen kovon uumenissa, pikku bitteinä.


Lanka: Novita Bambu, noin 6,5 kerää
Puikot: 3,5mm 
Fiilis:  perusharmaata! 


Hoksasin että on kokonaan jäänyt raportoimatta erinomaisen kesäpuseron valmistuminen. Tämä malli on mainio t-paidan korvike, kun pitäisi olla hiukan enemmän vaatetta päällä kuin vain trikoopusero. Trigere neulotaan ylhäältä alas. Kyljissä kulkee kaksi pienä pitsiraitaa, joiden välissä lisätään nurjalla lisää väljyyttä.

Aika monta keräpueroa olen tenhytn ennek uin myönisn itselleni ettäpehmeä harmaa voi sekin olla kesäväri. Ja että oikeasti tarvitsen pienen, peittävän puseron joka sopii niin farkkujen kuin hameenkin kanssa. Trigere on juuri sellainen!

Novitan uusi Bambu on mukavampaa kuin se vanha. Nyt on sama hyvä laskeutuvuus, ja kiva kierre - vanha oli rakenteeltaan "ketjumaista" ja pyrki halkeilemaan ja purkautui rumasti. Tosin saapa nähdä onko saman nimistä lankaa lainkaan ensi kestän valikoimissa.... On sitten aina Hjertegarnin mainiot bambulangat jäljellä, toivon mä.

Kotian saada valokuvaajan kanssa uudet kuvat napsittua uudesta puserostani. Pidetään peukkuja että kone ei hajoa uudelleen!

3 kommenttia:

Pitko kirjoitti...

Tyylikäs pieni pusero. :) Ja voimia tietokoneselkkauksen kanssa!

Hepsi kirjoitti...

Kaunis pusero! Kenkkuja nuo tietokoneen hajoamiset.

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Pitko: kiitos, kiva perujuttu tämä on.

Hepsi: tätä mallia voin suositella. Konejutut taas vetävät vakavaksi.