perjantai 28. helmikuuta 2014

Try again!


Uusiksi meni. Ensiksi sujui hienosti - osaan kuin osaankin double knittingiä eli onteloneuletta. 
Harmillisen hitaasti vain syntyy 2mm puikoilla ja Dropsin Alpacasta. Kun pipolla oli jo hieman korkeutta tarkistin koon. Nii-in. Ohjetiheys on 27 s/ 10 cm. Minulla heitti kolmella silmukalla. 
Piposta tulisi kyllä kaunis ja lämmin, mutta sopiva vain aika paksuhiuksiselle. Ja minä kun haluan tästä itselleni pipon… uusiksi meni tämä kokeilu. Aion vähentää silmukoita ja koettaa uudestaan.
Malli on Pipo on pääasia - kirjasta ( Mainio vitsi nimessä :)Yritähän vielä uudestaan, osa 2. 

Wollmeisen Skandal um Rosi - lanka. 
Tämä lanka on kertänyt enemmän maailmaa kuin yksikään muu käsityöni. Se on ollut matkaneuleena kahdella Aasian reissulla, purettu ja taas aloitettu uudelleen. Ensiksi piti tulle Strandwanderer - liian vaikeaa neulottavaa täydessä lentokoneessa. 
Sitten kokeilin TGV - huivia. Ei vain kiinostanut. Purin, ja aloitin linen stitch - mallikuviolla. Ei kiva, ja hankala neuloa hämärässä. 

Nyt tämä lanka lähtee Prosessinulojan mukana taas kerran tien päälle. Mallina on Martina Behmin Trillian ja suunta on taas Aasia. Palataan pian, hyvät lukijat. Nauttikaa, jos  teillä on vielä lomaa jäljellä, minun lomani alkaa pikapuoliin. Katsotaan saako tämä lanka sen aikana lopullisen muotonsa! 

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Hauskaa reissua!

Minna kirjoitti...

Hyvää lomaa!