lauantai 3. lokakuuta 2009

Mitä ehtii messuilla tehdä?

Terveisiä Seinäjoen messuilta - ja lämmin kiitos tähän blogiin ja messublogiin kommentoineilta! Nyt on takana 1 päivä ja muutama tunti messuosastolla, ja ajattelin näyttää teille miten paljon siinä ajassa ehtii neuloa: kuvassa näkyvä sukka on aloitettu pe iltapäivänä - ja tänään kuva otettu messuilta kotiin tultua. Olkoonkin, että purin ja aloitin sukan 4 kertaa, ja että käytössä on 2mm puikot, niin ei tuo kovin paljolta näytä. Lanka on messujen hittituote Tapion kaupasta, Regia hand-dye effect. Sitä näkyy nimittäin tosi monen kassissa kulkevan kotiin päin.

Messuosastomme on ollut tosi suosittu; olen tämänkin sukan avulla näyttänyt ja selittänyt kärjestä aloittamista ja tiimalasikantapäätä sekä ohjannut kyselijät Ullaneuleen ohjeiden pariin. Ääni käheänä olen keskustellut monen kivan ihmisen kanssa käsitöistä, muistellut entisiä neuletöitä ja vinkannut nettiohjeiden perään. Kivaa, mutta täytyy hiukan säästää ääntään, onneksi meitä on tarpeeksi suuri joukko vaihtamaan vuoroja.

Käytää ihmeessä lukemassa vielä enemmän messtunnelmia Neulebloggaajan ABC:stä ja toivottakaa onnea, että ääni säilyy vielä tulevalle työviikolle.

Jaa että lankaostoksia? No. Retkahdin nyt kahteen lankaan, joita olen vain suunnitellut joskus ostavani. Alla Shibui Sock ja Noro Kureyon sock. Toki siihen aina hetki löytyy, kun käsi silittää lankaa ja toinen avaa rahapussin.


Tapiolta


Lankatuvasta

1 kommentti:

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Paljonhan sä sait valmista, jos vielä aloitit useampaan kertaan. Mä en olisi saanut mitään aikaiseksi siinä ihanassa messuhälinässä.