maanantai 24. tammikuuta 2011

Kesken

Ei olisi uskonut, että minulla ei ole toista kerää valkoista Dropsin Fabelia... joten nyt odotellaan lisää. Mitä tekee Prosessineuloja, jolta loppuu lanka perjantai-iltana? Hän


...neuloo neljännen Proverbial Capin. Tällä kertaa Jaegerin merinosta, jota jäi yli Shalderista. Noin 1, 5 kerää ja tämä suorastaan lensi puikoilla. Ohjehan on Meg Swansenin, syksyn 2010 IK - lehdessä.
..aloittaa parin Nola's slippereitä Jaanan innoittamana. Ohje löytyy täältä. Yksi tossu on jo valmis.

..ostaa Novitan uutuus-seiskaa ja aloittaa pienen tytön sateenkaari-takin uudesta Novitasta.
Pois se minusta, että tämä olisi tadaa-blogi. Eli blogi, jssa nähdään vain valmiita töitä. Hasukan termin luin täältä. Lukija, minulle ei juuri koskaan, ellei ikinä käy niin että lanka loppuu kesken yllättäen. Mitä sinä teet samassa tilanteessa?

8 kommenttia:

Krista kirjoitti...

Just tänään pyörittelin tuota Novitan ihanaa sateenkaaren väristä lankaa käsissäni ja ajattelin tytölle jotain kesäneuletta mutta kauppaan jäi, toistaiseksi... =)
Mulla on paha tapa ostaa varmuuden vuoksi liikaa lankaa ja mm. sen takia lankavarasto ratkeaa pian liitoksistaan.
Syksyllä ehkä ekaa kertaa ikinä loppui lanka kesken ja voi sitä ahdistusta ja huonosti nukuttua yötä. Heti aamusta piti päästä hakemaan lisää ja kun vielä oli pelko pyllyssä, ettei kyseistä lankaa olisi enään jäljellä, niin ei meinannut nahoissa pysyä.
Tuli muuten melko edullisille lankakerille hintaa, kun kilometrejä kertyi reilu 100 mutta kun on pakko saada...

P.S. Tyttö tuossa vieressä osoittelee sateenkaaritakkia ja totesi, että on toooosi ihana väri =)

Minna kirjoitti...

Langan loppumista seuraa pakkomielteenomainen metsästys. Jos lanka on saatavilla paikallisesta, niin toivottavasti on perjantai-ilta eikä lauantai, koska sinnehän on päästävä heti hakemaan lisää. Ellei, niin paniikinkatkuinen kierros nettikauppoihin... Uuteen työhön keskittyminen ei minulta juuri onnistu, vaikka järkeväähän olisi käyttää aika hyväksi jollain lailla. Yleensä sitten puran vyyhtejä tai jotain sellaista vähemmän vaativaa :p

Nasti kirjoitti...

Empä minäkään nyt äkkiä muista, että lanka olis kesken loppunut. Ennemminkin niin, että joka neuletyön valmistuttua jämälankojen määrä kasvaa... Mutta voisin kuvitella että aloittaisin odotellessa toisen työn taikka sitten ottaisin esille jonkun muun keskeneräisen ja tikuttelisin sitä lankakauppaan pääsyä odotellessa.

Heleena kirjoitti...

Mukavan näköistä kirjoneuletta on siellä Sulla puikoilla...
Valmistuneen huivin kohdalla oli juuri tilanne, lanka loppuu vai piisaako. Viimeisimmillä kerroksilla jo kiristin silmukoita sen minkä voin. Lankaa jäi 72 cm. Olin jo varautunut jättämään jonkun kerroksen kutomatta.

Tui kirjoitti...

Aika harvoin on tainnut lanka loppua kesken ihan yllättäen, en ainakaan muista moista käyneen. Mutta jos niin kävisi, pitäisi äkkiä alottaa jotain muuta! :D

outi kirjoitti...

Aloitan uuden, ehkä kaksi. Ostan lisää, odottelen. koitan pitää viretää yllä.:)

Krista kirjoitti...

Käytkö kurkkaamassa =)
http://kaikkiyhdestkoost.blogspot.com/2011/01/tunnustus.html

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Koo: on muuten kivaa lankaa tuo sateenkaari - pian bloggaan valmiin takin.. Ymmärrän hyvin miksi ajaa 100 km hakemaan sen hyvän langan! JA kiitos tunnustuksesta!

Minna: Sinulla pysyy siis keskittyminen hyvin yhteen projektiin "päällä" vaikka odottelet lisää lankaa. Se ei ole huonompi juttu. Minulla lipsuu...

Nasti: Olenkin aika järkyttynyt tästä langan loppumisesta. Jotenkin keskeneräiset veivät innosta silloin niin paljoa.

Heleena: Tykkään itsekin "sumplia" jotta saan projektin valmiiksi - nyt olisi tullut tosi nilkkasukat jos purkaisi valmiista pois.

Tui: sitähän minäkin, äkkiä uutta putkeen!

Outi: vireen pitäminen on vaikeinta - jotankin alkaa innostus kadota tässä välillä. No, jotain olen saanut valmiiksikin asti.