maanantai 10. syyskuuta 2012

Syyskuun statuspäivitys

Puikoille

Eli mitkä langat ja mallit odottavat pääsyä puikoille? 
Puikoille pääsyä odottaa Alice Starmoren Virtual Yarns - yrityksen Oregon kit. Siihen kuuluu AS Hebridean lankoja ja ohje kämmekkäiden, kaulurin, myssyn ja hansikkaiden neulomista varten. Nyt kyllä toivon että minulla olisi kerijälaite! Nämä kaikki kauniit värit täytyy keriä ennen kuin voi aloittaa. 

Puikoilla

Mitä neulon nyt?


Aftur Lett Lopista.Tämä on ilmaisohje Istexin sivuilta, Lett lopia ja muitakin Istexin lankoja saa edullisesti suoraan Shopicelandic.com ista.  Hintoihin ei sisälly alv tai postikulut, mutta pienen tilauksen kulut  jäävät varsin alhaisiksi. 


Nancy Bushin Knot socks Kurpitsan värisestä langasta. Malli löytyy kirjasta Sock knitting Masterclass. Ja kyllä, vaihteeksi neulon neljällä sukkapuikolla, silmukat ovat 3 puikolla. 


Tarkkaan ottaen nämä ovat vielä puikoilla - suloiset pöllölapaset. Nämä kivat pikku kaverit ansaitsisivat kyllä vähän iloisemmat värit.  

Puikoilta

Eli  mitä melkein valmista? No, yksi harmaa neuletakin tapainen Cascadesta.  Jonkun pitäisi vain päättää napit, nappien paikat ja tehdä kiinnityslenkit. 

7 kommenttia:

Neulisti kirjoitti...

Herkullisia syksyn värejä. Tahdon nuo puikot, joilla on tämän postauksen lankoja! :D

outi kirjoitti...

Minusta siellä ollaan ja ollaan oltu esimerkillisen ahkeria. Polttelee tuo vyyhtikasa. En tarkoita kerimistä, vaan savyjä; näköä ja todennäköistä tuntua.

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Neulisti: No todella - oranssia ja musta syviä hehkuvia värejä. Ja sitä ihanikuista harmaata myös...

Outi: Hebridean on todella pehmeä lanka, kuohkea ja sävykäs. Siitä neuloutuu ihanan tiivis pinta. Maltan tuksin odottaa että pääsen aloittamaan noista jotain, pitää vain ensin tehdä muita vähän alta pois.

Emma kirjoitti...

Henki salpautui ensimmäisiä kuvia katsellessa :D Huhhuh miten upeita...

*jenni* kirjoitti...

Onko nuo lapaset sun oma ohje vai? Joka tapauksessa ihanat...

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Emma: vähän sama vika mulla - niin kauniita värejä, että haluaisi vain ihastella.

*jenni*: no eipä ole minun malli, Twist collectivesta Horatio and Oren. Ihan maksuoje siis. Laitan sitten tänne kuvia ja tietoja kun lapaset ovat valmiit.

ArualMaria kirjoitti...

Vau, mikä kokoelma vyyhtejä, kauniita. Ja kurpitsasukista tulee ihanat, samoin pöllölapasista; pöllöillä ei vaan voi mennä vikaan! ;D Takki näyttää myös mielenkiintoiselta!