maanantai 13. lokakuuta 2008

Mmambo!

Mario-Myssy ja kauluri
Lanka: yhteensä 210g
Puikot: 5.5mm myssyyn, 7mm kauluriin


Olen juuttunut neulojan päättymättömään kehään. Nimittäin neulon, puran, nelon, puran, turhaudun, puran, lopetan purkamisen ja vihdoin saan jotain käyttökelpoista valmiiksi. Olen yrittänyt ponnekkaasti muuttaa 4 kerää Novitan Mamboa lämpimäksi setiksi jo yli viikon ajan edellisellä metodilla.
Mario-myssyn ohjetta muokkasin siten, että siihen kului yksi kerä. Asiaankuuluvan pikku koristeen virkkasin omasta päästä ja helmiäisnappi löytyi laatikosta. Eikä tähän mennyt kuin 3 eri yritystä!
Kauluri tuntuu olevan tämän syksyn ykköstrendi, sen verran runsaasti kauniita uusia malleja näkyy netissä. En löytänyt täysin mieleeistä, ja ajattelin tekeväni itse. Aika turhauttavaa, kun erilaiset simppelit patenttineuleet ja rehellinen 1 oikein, 1 nurin ei tuottanut kivaa tulosta. No, lopulta koetin ainaoikein neulosta, ja tuloksena onkin ihan kiva kaulan lämmike.

Tyyliltään tämä ei ole yhtä ihana kuten esimerkiksi Knittyn Ice Queen.
Mambon pehmeys ja lämpö ja ihana, ihana syvä violetti sävy korvaavat puutteen. Tätä kauluria on kiva venytellä ja asetella kaulaan - eikä ole pelkoa, että se vahingossa tipahtaisi.

Jatkan harjoituksia nyt yhden Lana Grossan Meilenweit-kerän kanssa. Se ei osaa päättää, millaisiksi sukiksi haluaisi. Samoin, kasa Dropsin Alpakaa ei vain suostu kertomaan, millainen pusero siitä tulisi. Hankalaa.

Ei kommentteja: