keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Tulppaanisukat

Parvekkeella kukkii edelleen

Malli: Tiptoe though the Tulips Sock, Wendy D. Johnson, Toe-up socks for everybody
Lanka: Handmaiden Casbah Sock,väri Moss, menekki 107g
Puikot: 2mm ja 2,5mm Addi minipyöröt
Fiilis: Ihanat!

Kuvaan nyt urakalla parvekkeella, koettakaa kestää :D

Lähikuvassa näkyy tulppaanikuvio toisin päin, ja langan kauniit sävyt. Casbah oli minulle uusi tuttavuus; moni oli sitä jo ehtinyt kehua ja samalla kauhistella. Lankaa saa upeissa sävyissä, ja kuidut ovat kohdillaan: Merinoa 81%, kashmiria 9%, ja keinokuitua 10%.
Lanka on unelman pehmoista neulottavaa, ja valmis neule pehmoisen kimmoisaa. Neuloin langan suositusta tiukempaa käsialaa, sillä se sopii sukkiin hyvin. Ohjeeseen olisi käynyt hiukan ohuempi lanka, mutta ajattelin, että tässä mallissa pääsevät oikeuksinsa niin kuviot kuin myös langan väri. Kierretyillä silmukoilla tehdyt kuviot toimivat kauniisti - tosin tässä mallissa niitä on aika harvakseltaan. Wendyn kirja on todella mainio, saapa nähdä mitkä sukat seuraavaksi teen...

6 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Voi että miten kauniin väriset sukat! Ja tosiaan sopivat tuohon mallineuleeseen. Casbah on kyllä ihanaa lankaa. Mulla on saapassukkina casbahsukat, ja se tuntuu kyllä melkein tuhlaukselta se ;)

Tess kirjoitti...

Onpas ihanaisen väriset sukat ja muutoinkin nätit :)

Heidi kirjoitti...

Aivan ihana malli noissa sukissa. Kiertäen neulotut silmukat ovat lemppareitani :) . Olen kutonut Casbahista yhdet sukat itselleni ja ne tuntuvat ihanan ylellisiltä ja ovat myös kestäneet tosi hyvin.

Heleena kirjoitti...

Ihanasti sopivat krassit ja tulppaanit yhteen ja täydentävät toisiaan! Väri on kaunis ja kuviot tulevat tosi hyvin esiin!
Hienot!

outi kirjoitti...

Kyseinen lanka on tuttu vain nettipäätteeltä; sen sävyjä on tullut tuijoteltua. Sukkasi ovat hienot. Vähän kauhulla odottelen syksyä. Jotkut sukat pitäisi ilmeisesti taas (!) tehdä.

Sipi kirjoitti...

Ihanat sukat! Tulppaani on kaunis kukka kuten on taustalla kukkiva krassikin :)