keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Valmiit vastaan keskeneräiset 1-3

Se valmiina jo kauan ollut on
Puikot 3,5mm ja 4mm
Lanka: Garnstudion Karisma, noin 470g
14 nappia
Valmiit 1

Tämä neule antoi odottaa itseään. Muokkasin mallia itse, ja jouduin neulomaan mokomaa useaan kertaan. Muutoksia on itse suuniteltu, niukempi pääntie ja 36" koko, joka puuttuu ohjeista. Käytännössä ympärysmitan silmukat ja koko raglan päänteineen menivät uusiksi.
Harmillista kyllä, valmis neule venähti hiukan liikaa pituutta - joko neuloin liikaa vyötärön ja kainalon väliin, tai sitten neule venähti pingottaessa. Lopputuloksena vyötärön kohta roikkuu ikävästi liian alhaalla. Mutta en taida jaksaa enää kolmatta kierrosta saman neulomista, ja pidän tätä pehmoista ja pehmeän turkoosia neuletta ensi talvena valkoisten ja harmaiden vaatteiden kanssa. Koetan unohtaa sen vyötäröasian.

Keskeneräiset 3

Dropsin Silke-Tweedistä pusero, päättelyä ja nappeja vaille valmis...

Dropsin Extra Fine Merinoa, liivi, jossa on vielä neulottavaa.

Isoveljeä, neuletakki vailla toista hihaa ja nappilistaa...

Ehkäpä näin julkisesti esittelemällä saan pontta viimeistellä sen vihreän ja neuloa vähän lisää kahta muuta. Kuinka monta työt teillä lukijoilla lojuu liki valmiina? Minä voisin heti aloittaa useammankin uuden, joten nyt on parasta pistää puikot heilumaan.

8 kommenttia:

Nasti kirjoitti...

Ohoh, ompas sulla isoja töitä monta kesken! Amelia näyttää kyllä tosi nätiltä.

Mulla on harvinainen tilanne. Kesken ei ole kuin miehen kaverin tilaamat kynsikkäät. Eikä mikään uusi neulekaan polttele. En oikeastaan edes tiedä että mitä neuloisin seuraavaksi. Oonkohan sairas?

outi kirjoitti...

Ihania. Amelia on upea. Tuo väri on todella hyvä. Se peittää alleen kismittävän vyötäröasian; usko pois, eivät muut sitä ajattele. Ja Silke-Tweedin pinta näyttää myös houkuttelevalta. Pidän senkin sävystä. Odottelen innolla kuvia noista keskeneräisistä: niin että pistäppäs tuulemaan. Ja tiedätkö: tarkoitus on lopetella tänä yönä kesken oleva virkkuutyö ja sitten mulla ei ole mitään kesken. Rupean neulomaan villaa! Ja Nastista meidän pitää vissiin ruveta huolestumaan, vai mitä?:)

Peppiina kirjoitti...

Onpa todella kaunis Amelia. Kuviesi myötä tämähän saattaa mennä jopa to do -listalle! Kaunis ja istuu tosi nätisti sinulle.

virssu kirjoitti...

Oletpa tehnyt kauniita! Voisin adoptoida kaikki :)
Täällä on seitsemän keskeneräistä ja yksi tilattuna... Räveltämössä mukana olossa on se ikävä puoli, että kaikki hyvä neulonta-aika menee muiden töitä huokaillessa. Omat projektit eivät meinaa innostaa ja jatkuvasti on aloitettava jotain uutta muiden töiden inspiroimana.

Tui kirjoitti...

Ihana amelia, toi väri on loistava!

Keskeneräisiä on täälläkin, useampi sukka odottaa pariaan ja huivejakin on kaksi noin puolivälissä. Ja lapanen puolivälissä. Takki alussa. Ei siis lopu neuleet kesken!

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Nasti: Voi kyllä ollakin sairas, taiseiiten se on neulojan Zen - olotila. Siipä omatekoinen zen-aforismi: kaikki on tyhjyyttä, niin neulominenkin. Joskus huvittaa, ja joskus vain ei. Pian tyhjyyden täyttää neule.

Outi: Jos tuotila jatkuu kovin pitkään, ehkä.. Onnittelut, valmiiden neuleiden tila on kiva... Odotan jännityksellä, mitä villasta syntyy.

Peppiina: kiitos! Tykkän itse tästä paljon, ja malli on kyllä hyvä!

Virve: tunnistan Ravelry-ongelman, siellä myös masentaa, kun "kaikki muut tekevät niin hienoja ja miä en koskaan"

Tui: ;-D Nuo pienikokoisemmat on kyllä loistavia kesäneuleita, nytkin on aika hiki vääntää sylissä kokonaista neuletakkia!

Minna kirjoitti...

Ihana Amelia! Silke-tweed kolahti minuunkin, vaikkei lempivärejäni olekaan. Mutta näyttää kovin kauniilta tuossa kuvassa.

Kesken on tyttären legginsit (noloa myöntää: keväästä asti...) ja yhdet vasta aloitetut sukat, joista en tiedä teenkökään loppuun. Sekä tekeillä neuletakki joka myös valmistuu piakkoin. Minulla blogin pitäminen ja ravelry ovat aiheuttaneet sen, että roikkuvia töitä on vähemmän kuin ennen. Ne pitää kaikki saada valmiiksi ja kuvattua, ei jouda keskeneräistä katsella :)

Tess kirjoitti...

Kaunis neuletakki!