keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Pikku kilpikonna

Malli: Sheldon the turtle, Knitty.com
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot 3,5mm
Kaksi lelusilmää, polyesterivanua

Sheldon - eli Kilppari - valmistui jo viime viikolla. En kuitenkaan blogannut siitä, sillä tämä söpö kaveri oli lahja kummitytölleni Essille. Eihän yllätyksiä voi paljastaa etukäteen. Essi nimesi kaverinsa Kilppariksi ja oli silminnähden ilahtunut ihan itse neulotusta kilpikonnasta. Tuli hyvä mieli, kun voi noin ilahduttaa toista!

Sheldonin ohje vaati aika tarkkaa seuraamista rivi riviltä. Vartalo-osa varsinkin meni aivan uskon varassa, kun ei tiennyt miltä valmiin pitäisi näyttää. Kilpi neulottiin ensin 2 osassa, ja sitten kuoren alaosa jalka-aukkoineen. Nämä kiinnitetiin vielä I- cordilla, eli neulotiin yhteen.
Eli ei ihan suorviivainen ja nopea, mutta ei kuitenkaan kovin suurikokoinen neulottava.

Kilpparin saa myös ulos kuorestaan! Tämä malli on inspiroinut vaikka mitä eri asuja , mm. Spiderman - Sheldonin. Ehkäpä Essin pikkuveli saa vielä oman kilpparinsa. Niin, ja onpa Sheldonilla oma bloginsakin. Valloittava pikku kaveri!


Ja puikoilla lopulta on tämä Border pattern cardigan. Ei ihan samaa neulomisen iloa ja vauhtia kuin Little Birds, minulla on tässä mallissa "päivän minimikiintiö" eli puolikas mallineuletta tehtävänä.

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Hurmaava Sheldon! :) Löytyisiköhän kaapista vihreää lankaa...

outi kirjoitti...

Jopas hän on söötti!

Matroskin kirjoitti...

Hieno idea että konnan saa ulos kuoresta. Haluaisin kysyä yhtä asiaa, voitko laittaa s-postia? kissa_matroskin AT yahoo.com

Sipi kirjoitti...

Onpas suloinen kilpikonna :) Oikein hienolta näyttää tuo takin alkukin!