torstai 31. tammikuuta 2013

Hitaasti, mutta hitaasti


En kai saisi valittaa. Minulla on upean hehkuvan värinen projekti. Lankaa riittämiin. Lempipuikkoni, 3mm Addi bambut. Helppo mutta hauska malli. Mutta katsokaas kun niitä silmukoita riittää niin että joudun neulomaan tätä yhtä ja samaa varman koko vuoden 2013. 


En yleensä laske silmukoita sen kummemmin työtä tehdessä, välillä tarkistan että olen oikeilla urilla. Olen nyt puskenut semmoisia reilun 550 silmukan kerroksia tässä jo joitain kappaleita. Nyt alkaa kamelin selkä notkua, kun reunusta varten ohje käskee neulomaan jokaiseen silmukkaan kahdesti ja aloittamaan 2o 2n ribbiä. Huh. Joku raja se on prosessineulomisellakin, varsinkin kun haluaa aloittaa semmoiset kolme projektia heti ja nyt. ( Saa nauraa.)16 kommenttia:

Katju kirjoitti...

Käsitöitä loppuvuodeks. Iso on projektis, mutta upean näköistä tulee.

Altocumulus kirjoitti...

Huh huh silmukkamääriä, mutta siitä se vaan kokoajan etenee, tsemppiä!

Minna kirjoitti...

Hyvä loppuvuoden projekti! Nyt laitat alulle sen 2n2o-ribin, sit alotat ne kaksi muuta työtä ja neulot ne valmiiksi, ja aina kun väsyttää/ei jaks ajatella/tarttee jonkin helpon aivottoman reissutyön pitkälle automatkalle niin tiedät että sulla on just se mitä tarvitaan :D

Sanna kirjoitti...

Oijoi! Tuleepa siitä ihanan näköinen! Minullakin on langat hankittuna tuohon huiviin, mutta en ole vielä saanut aloitettua, ja nyt tuntuu etten ehkä ihan äkkiä saakaan...

liinu kirjoitti...

Huh huh, tsemppiä loppurutistukseen! Upean värinen huivi tulossa, halutaan nähdä se kokonaan :)

- Virpi - kirjoitti...

Hiljaa hyvää tulee, välitöitä väliin. Ihanan näköinen huivi tulossa. Mukavaa kevättä:)

outi kirjoitti...

Aah, hitaus. Täällä ahdistaa sama ongelma. Silmukoita ei ole paljon, mutta aikaa liian vähän ja haluaisi silti jo valmista. Tsemppiä sinne! Auttaisko jokin pikku syrjähyppynen?

Heleena kirjoitti...

Tiedän miltä tuntuu...
Sain juuri valmiiksi huivin, jossa oli 785 silmukkaa ja sen jälkeen lisättiin vielä vaikka kuinka paljon. Sitten sille kävi tänään hullusti...

Tiina kirjoitti...

Komppaan Minnaa, tän voi jättää kesken ja ottaa käsiin aina kun kaipaa aivotonta neulomista, esim pimeässä elokuvaa katsoessa.

Hyvältä näyttää!

Emma kirjoitti...

Jaksaa jaksaa, upeat värit!

Virpi kirjoitti...

Onhan siinä urakkaa, mutta on kyllä niin ihanan värinen, että lopussa mahtava kiitos :)

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Hei kivat kommentoijat! Kiitos tsempistä, tässä on ollut usko koetuksella.
Tiedättekös, tätä ei voi neuloa pimeässä, sillä en halua tiputtaa silmukoita :) Hyvä TV- sarja tässä auttaa eniten, vaikka tuntuu että yhteen riviin menee semmoinen 45 min. Saattaa olla että reuna on tarpeeksi venyvä, kun se on liki "kaksinkertainen".

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Elina kirjoitti...

Iso urakka,mutta varmasti sen arvoinen, upean näköinen ja värinen huivi tulossa :)

Mallaviri kirjoitti...

Tuolla värienergialla jaksaa, jaksaa: pelkkää iloa neuloa noin herkullisia värejä, eikös?

Nimetön kirjoitti...

Tsemppiä sinne:)