maanantai 21. tammikuuta 2013

Huivihaaveita


Walk on the moon, Wolmeise Lace bag nro 8 on edelleen työn alla. Huivissa on nyt semmoiset 550s kerroksella, ja minulla on 3mm puikot käytössä. Väriterapiana tämä on omiaan, lanka on todella pehmeää ja helppoa neuloa. Edistyminen hidastuu kuitenkin koko ajan, nyt jäljellä on reilut 35 krs. Huivin malli on kaunis puolikuu ja kuviointi on hauskoja nypylöitä ja koristeraitoja. 


Ostin Lumoavan langan loppuunmyynnistä Semilla extra finoa kahden huivin tarpeiksi. Valkoisesta tulee toivottavasti tämä kauniin symmetrinen malli : Spruce forest. Se on Nancy Bushin malli Wool People 2 - kirjasta ja  olen kovasti ihastellut jo pitkän aikaa.

Vihreästä langasta saatan neuloa toisen Wool People / Brooklyn Tweed- mallin, Sakuran. Olen sen jo kertaalleen neulonut keltaisesta sukkalangasta, mutta haluaisin sen myös "villaisesta" langasta. Katsotaanpa vaan, miten näiden lankojen käy... tuleeko väliin jokin toinen malli joka kiilaa nämä pois tieltään. Jotenkin tekisi mieli laittaa taas yhdet sukat puikoille, vaikka sain juuri 3 paria valmiiksi asti. Niistä lisää myöhemmin.

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Aikas hienoja huivihaaveita! :)

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Kiitos Sanna. Saa nähdä jäävätkö vain haaveiksi!

Virpi kirjoitti...

Tuo punertavan sävyinen huivin alku on aika ihanan näköinen :)

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

kitos, Virpi, niin minustakin! Jännää miten eri värit kuitenkin sopivat toisinsa niin hyvin.