torstai 10. tammikuuta 2013

Paluu sohvannurkkaan

Olen viettänyt ihan mainion neuletauon ulkomaan matkan merkeissä. Ajastin edellisen blogipostauksen, ja olen nyt vasta vastannut jokaiseen kommentiin. Anteeksi vain viiveestä! 
Palattuani Bloggerin readerissä oli 160 lukematonta postausta, Ravelryn foorumeilla satoja uusia viestejä... Ja Prosessineuloja oli ankaran jet lagin ja töihinpaluun aiheuttaman pyörityksen kourissa.  Valokuvatkin ovat tällä keralla aika ankeita, mutta jos olisin alkanut kikkailemaan saattaisi jäädä koko postaus tekemättä. Koittakaapa siis kestää, lukijat! 


Sanotaan, että loma on ollut hyvä, jos töihin palatessa on unohtanut työkoneen salasanan. Ehkä neulojan loma on ollut hyvä, jos ei matkan aikana neulonutkaan juuri mitään? Yläkuvassa näkyy pienenpieni aloitus Strandwanderer - huivista. Neuloin hiukan lennoilla ja kohteessa, mutta en oikein jaksanut innostua. ( Kyse voi tietenkin olla mallista  tai langasta. Lanka on Wollmisen Skandal um Rosi 100%)


Tuttuun sohvannurkkaan palattua sitä kaipaa jotain kivaa neulottavaa, mutta mitä? Väriterapian nimissä aloitin Wollmeisen pitsilangasta Walk on the Moon - huivin. Ehkä tämä tästä vielä löytyy, se tuttu neulomisen rytmi? Saattapa olla, että postaan veilä lomakuvista pienen koosteen tapani mukaan - vanhat lukijani arvaavat varmaan, mistä niitä kuvia on napsittu? 


6 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Voi ei, minulla jäi Silmukkaseurassa matkakohteesi tarkka paikka kuulematta, vaikka lomakuvauksesta ymmärsin missä päin maailmaa olitte olleet. Luotin siihen, että blogiin tulee lomakuvia ja -fiiliksiä, mutta ei sitten :D Nyt tämä taitaa jäädä ikuiseksi mysteeriksi...

KahviKaneli kirjoitti...

Ihana värisiä huiveja.
Mun onneton Cladonia huivi on edelleen kesken - miten saisin inspiksen?

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Hei Iida!

No ei se mysteeriksi jää - katsotaan kun on ensin ne reilut 2000+ kuvaa karsittu ja käyty läpi, mistä voisi tehdä koosteen blogiin...

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Kahvi Kaneli: No kappas, keskeneräisyys voi jotua siitä, että mallissa/ värissä on jotain vikaa?
Mutta jos muuten huivi on kiva, niin tee vaikkapa aina muutama raita kerrallaan - kyllä se huivi sitten valmistuu. Joskus on helpompi ajatella että tekee vain palan kerrallaan kuin koko huivin valmiiksi asti :D

Heidi kirjoitti...

Tervetuloa takaisin :) . Hankin myös Strandwandererin ohjeen mutta en tiedä tykkäänkö sittenkään. Jotenkin siitä ei vain tule yhtään sellainen kuin oletin, turhan kaoottinen vaikka kuvista päättelin jotain muuta.

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Heidi: kiitos! Ns. vähän samaa ongelmaa on minunkin huvissani nähtävissä. Tiedä sitten, jos langan värikontrastit olisivat pienemmät, näyttäisikö mali paremmalta. Nyt se jää jäähylle.