sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Epäidenttiset

Malli: se tavallinen, varpaista ylös, 66s ympäri
Lanka: Crazy Zauberball väri Schokoladenseite. Ostetu Tampereelta Lankamaailma Nordiasta.
Puikot: 2 kpl minipyöröjä
Extra: neulottu "kumilanka" resorissa


Nämä ovat jännät sukat. Sukunäköisyys on selvä, mutta kaksoset ovat ei-identtiset. Eikä haittaa mitään! Crazy Zauberball on kokonaan meleerattu lanka ja värien liu'ut ovat ilo silmälle. Joukossa on sammuneen tulisijan hiilan ja tuhkan harmaata, ja sitten taas hehkuvaa purppuraista. Toinen sukka taas ottaa samat viileämmät varit ja toistaa ne lämpiminä sävyinä. Oranssi hehkuu ja joukossa on pitkä pätkä mitäänsanomattoman kellertävää.

Vanhemmat Zauber-sukkani ovat käytössä saaneet hieman karvoja pintaansa, eivätkä ne istu maailman napakimmalla tavalla. Pidän niistä kuitenkin silmää miellyttämässä. Tähän Zauber- pariin kokeilen neuloa ohutta joustavaa rihmaa mukaan koko resorin matkalta. Resori on heti napakka; luulen että joustolanka tulee ajan kuluessa katkeilemaan, mutta se ei haittaa; sitä on kokonaisuutena riittävästi.

Kuvan rihmaa on rullassa 200m, se kestää pesun 60 asteessa ja oli varsin helppoa neuloa resoriin mukaan. Ei juuri näy, eikä kiristä kuten toinen suosittu tapa - pujottaa paksumpaa kumilankaa resoriin.

Niin, ja yhtäkkiä ja varoittamatta puikoille kiilasi aivan eri malli kuin suunnittelin. Miten sellaista voi tapahtua? Minä niitä puikkoja heilutan.... kai.

7 kommenttia:

outi kirjoitti...

Aika vauhtia siellä pidetään! Sukat ja aika isolta näyttävää palmikkopintaa, huh. Kiinnostava tuo vinkkisi kuminauharihmasta; laitetaanpa taas korvan taka.

Suvi kirjoitti...

Ihanat sukat!
Palmikot on tosi kauniita!

Tytti kirjoitti...

Sukat on hienot siskokset, samaa näköä mutta kuitenkin yksilöt. Puikoille kiilannut palmikkojuttu näyttää tosi hyvältä. Miksiköhän se aikoo isona?

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Outi: No vähän lipshahti taas himoneulomisen puolelle...Tuo harmaa on kuitenkin 4 mm puikoilla!
Villapeikko: Kiitos :D Tässä mallissa on aika erikoinen tuo iso palmikko.
Tytti: Kun kerran kysyit, niin kerron että tästä saattaa tulla isona eräänlainen... pujoliivi. :-)

vilppumaan erika kirjoitti...

Hienot kaksoset! Tuo kuminauha resorin sekaan neulottuna tulee mulle kyllä kokeiluun seuraavia sukkia pykätessä, ois niin huisia, kun polvisukat oikeesti pysyis ylhäällä!

Emma kirjoitti...

Hauskat sukat, toisaalta niin samanlaiset mutta kuitenkin vähän eriparia :)

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Erika: kiitos! Taisin ostaa sen Eurokankaan tarvikehyllyltä, en kyllä ole yhtään varma..
Ema: Eikös olekin? Jotankin se eriparisuus on tässä se juju.