perjantai 9. marraskuuta 2012

Contemporary- pipo


Malli: Contemporary, Veera Välimäki ( ravelrystä)
Lanka: Wendy merino dk, menekki 76g
Puikot: 3,5mm 

Mainio pipomalli tämä! Kuva ei tee palmikoille täyttä oikeutta. Selkeästä ohjeesta huolimatta tämä ei ole ihan yhden illan pipo - palmikot ja myssyn pituus vaatisivat sitten aika pitkä illan. Ohje on huolellisesti kirjoitettu ja kauniisti editoitu. Pipon lisäksi mukana on ohje kauluri-huiviin. 


Mikä siinä muuten on, että pipot vaan näyttävät paremmilta, jos hiuksia näkyy alta? Tai ainakin siltä minusta tuntuu. Tässä pipossa mainiota on pitkä pää, jonka saa takaa tungettua pipon laskoksiin. Tykkään tämän tapaisista pipoista paljon - oikeinkin istuvat, pyöreäkupuiset pipot kun pyrkivät nousemaan itsetään päästä pois. Tämä pysyy kiltisti paikallaan. Lanka on mukavan kuohkeaa ja pehmoista merinoa, juuri sopivaa pipoksi. 

7 kommenttia:

Raitalammas kirjoitti...

Tuntuu siltä, että hyvät pipomallit ovat harvassa. Tämä on tosi hieno!

Ulma kirjoitti...

Tosi hieno pipo! Ja täydellisen värinenkin! Tarvii laittaa muistiin sillä malli näyttää mainiolta! :)

iikku kirjoitti...

Tosi kaunis. Tää on munkin to do listalla =)

Emma kirjoitti...

Onpas se nätti! Otsatukka on ärsyttävä kun pyrkii silmiin jatkuvasti, mutta pipon alta tunkiessaan näyttää hyvältä :D

Marika kirjoitti...

Ihanan näköinen ! Mä tarvisinkin Molly-pipolleni korvikkeen kun se värinsä puolesta ei passaa mun talvitakin kanssa. Juuri tuollaiset pitkähköt mutta ei liian slouchy -malliset ovat parhaita.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihana, kaunis:)

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Kiitos kaunis kaikille! Tämä on tosi kiva malli pukea ja pitää, voin suositella lämpimästi. Lankaakaan ei juuri kulu, joten voisi käyttää vähän parempiakin kuituja :)