maanantai 24. kesäkuuta 2013

Matkustavainen nainen

Tämä on ajastettu postaus - olen kesäreissulla mutta koetan päästä blogin pariin ja vastaamaan kommentteihinne parhaani mukaan.


Malli: Viajante, Martina Behm. Ostettu Ravelrystä.
Lanka: Wollmeise Lace, 296g eli 1 575metriä lankaa
Väri: WD en klein wenig verrucht
Puikot 3,5mm 
Fiilis: se on valmis! 


Viajante on portugalia ja tarkoittaa matkustavaa naista. Aika osuvasti tämä huivi valmistui juuri kesälomareissun alla! Viajante on jännän mallinen huivi sillä se on tuubihuivi ja kolmiohuivi samassa.

   Huivin voi pukea nätisti näin kaulaan "tuubihuivina" tai kietoa sen kolmiohuiviksi. Kokoa on sen verran että kääriytyminen on helppoa - eikä huivi vahingossa luisu alas harteilta. Vaikkapa kesäteatteriiin, konserttiin tai lentokoneeseen sopiva asuste siis. Reunan pitsi antaa vähän koristetta kokonaisuuteen - pitsi onkin pitkä lieve huivin "kärjessä". 


Kokeilin pukea Viajanten ihan simppelisti kolmiohuivina- kuvassa näkyvät molemmat tuubin päät. Neulomista vain tässä riittää, ja riitttää, ja riittää sittenkin. Liki 300 grammaa, tai tosiaan puolitoista kilometriä lankaa!
Suosittelen todella lämpimästi tähän malliin Wollmeisen  Lace- lankaa. Vaikka se on kallista ja voi olla hankalaa saada, on langan pehmeys ja upea värintoisto omiaan tähän yksinkertaiseen malliin. Kääntäen voisi ajatella että siitä Lace- vyyhdistä tulisi todella upea Viajante. Martina Behmin muutkin huvimallit ovat tosi hauskoja ja erittäin suosittuja. Jos et niitä vielä tunne, käy kurkistamassa täältä13 kommenttia:

suppis kirjoitti...

Onpa se ihana! :)

Linda kirjoitti...

ihana ja ihan minun suosikki värikin :)

Neulisti kirjoitti...

Uu... mä jo ajattelin, että en mä tähän rupea, mutta tuo näyttää kyllä justiinsa joltain, mitä mun vaatekaapistani puuttuu... :)

Krisse kirjoitti...

Todella kaunis!

Soile kirjoitti...

Se on nyt siis valmis, aikas näpsäkältä näyttää.

Ja kerrohan sitten reissustasi!

Heidi kirjoitti...

En ollut tajunnutkaan, että Viajante on tuubin ja kolmion yhdistelmä. Ja kuviesi perusteella lisäksi valtavan kaunis sekä monikäyttöinen. Pahaksi (vai hyväksi?) onneksi en omista Wollmeisea pitsivahvuisena mutta riittäisikö 1000m Scrumptious Lacea...? :)

siina kirjoitti...

Iiih, ihana!

- Virpi - kirjoitti...

Ihana väri ja mikä huivi. Mukavaa kesää!

Peikkotyttö kirjoitti...

Tähän ei voi kommentoida muuta ku: STUNNING! <3

Virpi kirjoitti...

Aivan ihana huivi. Mutta onhan siinä ollut työtä :)

Lilja kirjoitti...

Yksinkertaisuudessaan kaunis ja värivalinta aivan täydellinen! :) pitää ehkä kokeilla lankaa.

Maikki kirjoitti...

Kaunis on ja varmasti monikäyttöinen!

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Kiitos kaunis teille rakkaat kommentoijat! Tämä on kaunis malli jota lanka tehostaa hyvin.

Heidi: kannattaa varmasti tutkia Ravelrystä, mistä langoista ja millä muutoksilla tätä huivia on neulottu. Wollmeisen pitsilanka on aika plajon paksumpaa kuin tavallinen pitsilanka, jotenkin puuvillaisempaa. Ilmeisesti tätä huivia ei voi tehdä kovin pienenä, jos haluaa käyttää isät kolmihuivin tapaan. Tuubin luehukkeella tästä varmaankin saa vähemmälläkin metrimäärällä.

En tunne sinun mainitsemaasi lankaa enkä osaa sitä verrata WM Laceen. Vähän epäilen että 1000m ei kuitenkaan riittäisi...