sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Pieninä palasina maailmalla

eli huomioita virkausprojektista. 

1. Virkkaminen ei ole se kaikkein tutuin juttu minulle. Ei se vaikeaakaan ole, mutta todella erillaista kuin neulominen. 

2. Yllättävää miten työlästä voi olla tehdä oikea määrä paloja: virkkaat nätin kukan kahdella värillä, toista vielä 44 kertaa.  2. a) Tämän piti olla nopea projekti. Miten väärässä olinkaan!


3. Värillä on väliä. Et voi virkata  ja yhdistää saman tein, vaan virkkaa ensin kerästä esiin eri väriset kukkaset ja sitten yhdistä. Muuten huivisi on aika läikykäs. 

4. Ei, ei ole vielä valmista vaikka kolme kerää Usvaa on jo kukkasina. 


5. Onkohan ohje ihan luotettava? Palojen yhdistäminen ei ole vaikeaa jos hoksaa aloittaa reunuskaaret oikeasta paikasta. 

6. Langanpäitä syntyy järkyttävä määrä. Vaikka kuinka päättelisin aloituspään sinne pyörykän keskelle.  No, onhan tässä kolme lankaakin.  

7. Päättelyn tuloksena syntyneet irtonaiset langanpätkät valtaavat hetkessä koko asunnon. 

8. Jaksaa, jaksaa vielä. Nimittäin yläreunan kukat ja reunuksen kahdella värillä.

Ps. Tästä on tulossa Novitan Joululehden kansikuvahuivi. 6 kommenttia:

outi kirjoitti...

Jaksaa vielä! Tulossa niin kivannäköistä, että sinniä riittää!!!

Soile kirjoitti...

Koitahan pinnistellä, tuosta tulee kiva! Palavirkkauksessa on aina se pikku nakki mitä ei etukäteen tajua, yksi pala ja toinenkin tulee tuosta vaan, mutta sitten sama useita kymmeniä kertoja.

Virpi kirjoitti...

Jaksaa, jaksaa, lopputulos palkitsee :)

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Outi: kiitos, ehkä tässtä vielä valmista tulee :)
Soile: no son jos kuka sen tiedät miten lappujen kanssa käy. Tässä yhdistelyssä on aika monta vaihetta, kun nuo kolot pitää täyttää.

Virpi: kiitos tsempistä! Ehkä se sieltä vielä tulee.

Iina kirjoitti...

kai minunkin pitäis tsempata, olin ajatellut tehdä tuon samaisen huivin novitan lehdestä.. minulta kestää varmaan ikuisuus. :D Kauankohan sulla menee näiden kanssa?

Sufferiina kirjoitti...

Hei :) jos huivin teossa ongelmia, laita meiliä sanimail@jippii.fi niin voin yrittää auttaa. Ohje pitäsi olla oikein, tehtiin tupla-tupla tarkistuksia...