keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Trellis on valmisTrellis Scarf, Evelyn A. Clark, Interweave Knits Spring 2006
Lanka: Drops Alpaca, 3 kerää
Puikot: 4mm
Koko: 30cm leveä, 160cm pitkä

Kun neuloo ohuilla langoilla, saa valmistumistakin odottaa. Tätä huivia oli suorastaan hypnoottista neuloa; mallin opin suhteellisen helposti, sillä se on niin helppo rakenteeltaan. "Solmukohdat" eli neulo 7s yhteen, luo sen läpi 5s olivat ensi alkuun hankalia. Kun muistin neuloa oikeat kohdat edellisellä kerroksella huomattavan löysästi, sain tuonkin tempun tehdyä helposti. Huivin erikoisuus ovat epäsymmetriset päät. Joitain se saattaa häiritä, minua ei haittaa:

What a hypnotic knit! Very soothing, a simple -to -memorize pattern plus the added exitement of knitting 7stitches into 5. it really helps to purl thos stitches very loosely on the WS before that. The ends are not identical, as you can see in the photo below:


Olen laittanut Sunrise circle jacketin jäähylle toistaiseksi. En vain halua neuloa sitä lisää juuri nyt, enkä löydä itsestäni intoa neuloa puuttuvaa toista hiha-etukappaletta. Katsotaan, miten sille käy pidemmän päälle...
The Sunrise circle jacket is hibernating. After all, it is still Winter in Finland

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Kun neuloo ohuilla puikoilla, voi valmiista tuotoksesta todella nauttia! Kiva huivi. Ja varmaan unelmanpehmeä!

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Hei! no onhan se ihanan mukava ;-) Huivi on majaillut kaulallani lämmittämässä täällä kotosalla oleillessa. Ja loppujen lopuksi helppo neule!

Arteeni kirjoitti...

Aivan ihanan värinen Trellis. Tuo on yksi minun lempimallejani, minusta mallikuvio on nerokas!