torstai 17. heinäkuuta 2008

Currer

Malli: Currer, Norah Gaughan vol 2. , koko 36"
Lanka: Novita Olivia, 430g. Puikot 5 mm.

Joskus ei vain onnistu. Takaa OK.
Sivusta OK.
Ja ongelmat ovat tällä kerralla etupainotteiset.Kaunis ohjeen mukainen viistotus on kadonnut. Sivussa olevat kavennukset pömpöttävät, samoin kuin vatsa. Nappilista venyy ja paukkuu niin, että ompelen mokoman umpeen. Ohje oli joka tapauksessa mielenkiintoinen neulottava. No, aina ei voi voittaa, ei edes joka kerralla.

5 kommenttia:

tikru kirjoitti...

Harmi ettei lopputulos tyydytä. Se on tosiaan lupaava sivusta ja takaa... ja oon itteki miettiny ton tekemistä, mutta just toi etuosa on vähän mietityttänyt. Toivottavasti saat rustailtua siitä toimivan version.

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Kiitos myötätunnosta! En millään jaksaisi purkaa koko höskää ja neuloa etukappaleita a) pidemmiksi tai b) viistommiksi.Tuo haitari-osuuskin alkaisi pömpöttää vielä villimmin. Tämä oli tosi nopea neuloa, joten ehkä villalisemmasta langasta tehtynä voisi toimia? Pingotus ei auta, koska Olivia venyy ja paukkuu kuin purkka.. huok.

Sampolino kirjoitti...

Hei! Pakko kysyä, kun ihastuin noihin Berroccon uusiin syysmalleihin, että mitä kautta sä olet tuon ohjeen hankkinut? Mä kun en omista luottokorttia ja kaksi mallia olisi melkeinpä pakko saada... :)
Ne kaks ensimmäistä mitkä laitoin uusimpaan blogipostaukseen.

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

No luottokortillahan minä. Ravelryn hehkutuksen jälkeen ennakkotilasin kyarns.comista. Juuri se keskimmäinen sinun kuvistasi on nyt puikoilla täällä... kaksi muuta eivät ole Norah vol 3. kirjasessa, voivat hyvin olla Norahin suunnittelemia.

Sampolino kirjoitti...

Voi apua!!! Nyt en meinaa pysyä nahoissani! Tulepa pikaisesti poikkeamaan kaupassa! :)