maanantai 17. marraskuuta 2008

All Twisted up

Tekevälle sattuu, sanotaan. Kun neuloo jo toista hihaa ja kuvittelee muistavansa lisäykset oikein, eikä pitkällä automatkalla saa tarkistettua. Pääsy purkuhommiin on tosiasia. Tuuman pituuseroa hihoissa ei vain pysty sulattamaan...
Ja otsikon aiheeseen... olin odottanut Twist Collectiven uusinta numeroa kiihkeämmin kuin pukin tuloa lapsena. Marraskuun alusta tuli "ihan vain käytyä katsomassa, joko se olisi ilmestynyt" noin 8 kertaa päivässä.
Mutta odotus todellakin palkittiin - upeita valokuvia, ihan mahtavan inspiroivia neulemalleja huippusuunnittelijoilta sekä mielenkiintoisia artikkeleita. Taas. Ilmaiseksi!! Toki lehdessä on mainoksia, ja mallit pitää lunastaa, jos ne haluaa. Mutta vertaankin tätä paperisiin VKhon tai IKhon, joista maksan tilaajana hinnan, ja joita ei kokonaisuutena pääse muuten näkemään.

Twistin sähköisessä formaatissa on sekin etu, että painos ei voi loppua kesken, kun jostain mallista tulee hitti Ravelryssä/ blogeissa. Kaikki mallit ovat ladattavissa niin kauan kuin lehti on toiminnassa. ( Tosin olen ymmärtänyt, että myyntioikeus saattaa joidenkin mallien osalta siirtyä suunnittelijalle) Jotenkin tuntuu, että Twist on aloittanut nyt uuden aikakauden neulelehden.
Sylvi on ehdoton hitti - upea takki Tikru! Lyhyenä neulojana odottelen väistämättömiä modauksia ennen kuin neulon sen. Ysoldan Vivian ja Norah Gaughanin Kingscot suorastaan kilpailevat nyt joululahja-neuleiden kanssa puikoille pääsystä. Lehdessä oli hyvin huomioitu myös kevyemmät neuleet - Connie Chang Chinchion unelmainen pitsineuletakki olisi mahtava pieneen tai isompaankin juhlaan neulottuna.

Ei kommentteja: