torstai 6. marraskuuta 2008

Blue baby cables (and big ones too)Valmis! Nyt kaikki natsasi: lanka, malli sekä neulojan kärsivällisyys.Kuvassa Suvin baby cables and big ones too-neule, pienimmän koon silmukoilla neulottuna. Lankana Dropsin Karisma, menekki 470g. Kymmenestä kerästä jäi yli noin puolikas. Kuohkea lanka on oikea valinta tähän malliin, kauniit oikein-nurin "harjanteet" ja tietenkin palmikot erottuvat hyvin.Ihme ja kumma, kuvaaja oli kotona tänään,auringon paistaessa. Pikaiset näppäykset parvekkeella tällä kertaa. Yläkuvasta näkyy hyvin kerrosten vaihtumiskohta vasemman olan kohdalla, se ei oikeastaan ole epäsiisti, mutta vähän kuitenkin erottuva.Pusero on hyvin istuva, pehmoinen ja täynnä kivoja yksityiskohtia - niistä oli ihan pakko laittaa tänne kuviakin. Väri on hieman hillitympi todellisuudessa, mutta tykkään näiden kuvien kovista kontrasteista.Tämän pääsee ehdottamsti käyttöön - juuri tällaista villapuseroa garderoobini kaipaa kaikkien neuletakkien vaihteluksi.En tiedä mihin masennukseen olisin joutnut jos toinenkin yritykseni olisi saanut purkutuomion...

Jostan kumman syystä Blogger ei ole antanut minun kommentoida aikaisempien postausten kommenteihin, vaikka olen kovasti yrittänyt. Kiitos teille, että jaksoitte jättää viestin!

15 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Siitä tuli kaunis! Ihana väri! :)

kio kirjoitti...

tosi kaunis !

Nasti kirjoitti...

Se on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan ja pikantteine yksityiskohtineen kerrassaan hurmaava.

Inkeri kirjoitti...

Tyylikäs pusero.

Tytti kirjoitti...

Hieno tuli ja sopii sinulle todella hyvin.

kaisa kirjoitti...

Ihana pusero!

hekku kirjoitti...

Näyttää tosi kauniilta! Mulla on kans ohjeet hommattuna, mutta nyt on niin monta projektia kesken etten varmaan ehdi saada sitä puikoille tämän vuoden puolella.
Kaunis!!! Ihana väri ja olet oikeassa, lanka tuo ihanasti mallin esille.

Tui kirjoitti...

Ihana!

Sipi kirjoitti...

Hieno malli, isoja ja pieniä kuvioita yhdessä!
Tuo sininen on kyllä just sun väri :)

Satu kirjoitti...

Sipi on oikeassa, sininen sopii sinulle!

Malli on ihana, mutta en itse kyllä jaksa haaveillakaan mistään niin ajattelua vaativasta nyt. Mutta, ilman kateuden häivää, onnittelen uudesta villapuserosta.

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Isoot kiitokset teille kaikille! Olen edelleen hirmu iloinen tästä neuleesta - tiedätte varmasti itsekin neulojina miten hyvältä tuntuu, kun tulee juuri mieleistä! Suvin ohje on kyllä maanmainio, suosittelen liittymään malin neuloneiden seuraan...

Malli45 kirjoitti...

Kaunis!
Lopussa kiitos seisoo...

Samma kirjoitti...

Ensi visiitillä blogissasi.
Tosi kaunis baby cables... Kannatti tehdä vaikeuksista huolimatta :)

Villasukka kirjoitti...

Sullakin on tuo ihana pusero! Tahtoo kans!

Et muuten ikinä usko, luin aamulla sposteja ja blogeja (Hesarin jälkeen - eli aamuisin pitää varata melkein tunti lukemiseen) kun söin aamiaista JA kalanmaksaöljykapselini ;) Hyväksi havaittu tapa!

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Hei Malli, samma ja villasukka! Kiitos että jaksoitte kommentoida - tuo pusero on lähestulkoon päivittäisessä käytössä, juuri sopiva alkutalveen!