perjantai 1. toukokuuta 2009

Yli siitä mistä rima on korkeammalla...

Tai jotain sinnepäin. Limborima on alempana, kun tekeminen on vaikeampaa, ja aidasta mennään helpoiten yli matalalta.
Kysymys: Mitä tekee prosessineuloja, kun neuloo (ja purkaa ja neuloo uudelleen) uutta, erikoista pintaneuletta tasona pyöröpuikoilla?Vastaus: tietenkin neuloo sitä myös vielä suljettuna neuleena ja sukkapuikoilla. Ja purkaa ja neuloo uudelleen. Tunnistatteko mitä tästä on tulossa?Kiitoksia kaiklle shettis-pitsineuletta kommentoineille! Takki on ihanan kevyt mutta ei lainkaan ryhditön.3,5mm puikot eivät minusta ole erityisen ohuet, joten tämä ei ollut mikään ihan mahdoton... Ja kaulakoru on napin näköisistä helmiäisen paloista, ihan kaupasta ostettu.

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Tästä tulee uuden IK:n kevätneuletakki, nimeä en nyt saa mieleen. Kivannäköistä, tsemppiä nelontaan:)

Villasukka kirjoitti...

Oppilaat pettyvät tasan tarkkaan saadessan ne kokeet takaisin, lukiolaisten aineita en vielä jaksanut edes vilkaista, onhan vielä huominen...

Lähihoitajille olen iskenyt tavoitteeksi suun aukaiseminen in English... Niillä on kaksi kurssia englantia ja syksyn ope kuulemma nakutti vaan kielioppia. No nyt sitten tehdään käytäntöä, on vaan niin hiljainen sakki, että saas nähdä.

Villasukka kirjoitti...

En jätä kesken - sovitin aamulla ja ei siitä makkarankuorta tule ;) Ja jotenkin, nyt kun vihdoin on kainaloissa, on saanut uutta puhtia - tosin samalla uudet työtkin ovat pitkästä aikaa alkaneet houkutella.