keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Vieraisilla

Kävin juhlistamassa loman loppua Tampereella. Suurta matkaraporttia en kerro, koska vanhassa kotiakaupungissa käymistä en oikein osaa laskea turistireissuksi.
Kävin erinomaisessa Lankaideassa, josta nappasin matkaani kuvan 2 kerää Rowanin Kid Classicia - ilmiselvää pipoainesta! ( Nämä on korvamerkitty Suvi S: Vogue- pipoon.)Syksyn Vogue... anteeksi, Designer Knitting-lehdessä on ihania pipoja ja baretteja. Toivottavasti saan lehden paikalliselta R-kioskilta.
Taito-Shopista otin Pirkanmaan Kotityön Kirjo-Pirkkaa, se oli aivan vastustamaton tässä värissä. Hyvä sukkalanka, jota saa näköjään myös yksivärisenä.

Ohje: Adalmiina, Kristel Nyberg, Ulla 02/09
Lanka: Zitron Kokon, 40g
Puikot, 3,5mm
Malli: Aatos, Kristel Nyberg, Ulla 02/09
Lanka: Novita Luxus Cotton, 70g
Puikot: 4 mm

Tuliaisiksi neuloin lapsille kesäpipot, molemmat uudessa Ulla-lehdessä. Kuvat on näppäisty kiireessä kännykällä, mallit eivät olleet niitä rauhallisimpia! Pipot olivat onneksi sekä käyttäjien että äitinsä mieleen; kuulemma pienille pojille varsinkaan ei ole kivoja pipoja kaupassa, vain ihan pienille ja sitten jo suurille. Nyt voi olla harvinaisen iloinen, että neuleet osuivat ihan napakymppiin!

Ei kommentteja: