torstai 27. elokuuta 2009

Hyvä postipäivä

Kiitos kaunis kommentoijille! Vielä maininta että Neulovan Nartun blogissa syntyi samoihin aikoihin tekijälleen paljon mieluisempi Olivia ja myös pieni lista Kim Hargreavesin ideoiden kierrättämisestä. Nimittäin totta on, kuten Pujoliivin Nasti kommenteissa sanoi, että KH tuntuu varioivan samoja perusrakenteitaan, kuten esim ihana röyhelörinnustainen pusero uusimmasssa kokoelmassa Kid Silk Hazesta tehty Effie ja sen aikaisemmpi versio Flo. Kaipa tässäkin vastuu siirtyy neulojalle, pitää tietää mitä haluaa...
Sen vain sanon, että edelleen harmittaa, kun hyvästä langasta ja vähintään keskitasoisilla neulojan taidoilla ei siltikään saada kelpo vaatetta itselle... se, lukijat, korventaa. Purin angstia ihan kirjaimellisesti, mutta siitä lisää myöhemmin.


Hyvä neulojan postipäivä on kun perille saapuu uusi ohjekirja kiinnostavalta neulojelta - joka sattuu olemaan myös ammattivalokuvaaja. Tykkään tästä kokoelmasta hirmuisesti. Eri vahvuisia ja laatuisia lankoja, pitsiä, tweediä, palmikkoa...

Ja tästä tweed-kirjoneuleesta pidän ihan erityisen paljon. Nyt kun vain kehtaisi ostaa siihen langat... sillä toihan se posti jotain muutakin. Alla kuva - ihan Skotlannista asti, kuohkeaa, Villaista isolla V:llä.2 kommenttia:

Nasti kirjoitti...

Wau, säkin siis olet sortunut New Lanarkin villoihin... Minäkin olen satsin tilannut ja yhden villatakillisen verran on vielä jäljelläkin... Suunnitelmat on!

Satu kirjoitti...

Joo, ja tikkuamaan olis ihan hyvä tulla lähiaikoina, että tällaiset hitaammatkin pääsin kuolaamaan Made in Brooklynia.