torstai 10. syyskuuta 2009

Kaikki vanha on uutta jälleenComfrey eli Rohtoraunioyrtti (RavLink)
Rowan Organic Wool collection
Lanka: Novitan Wool
Puikot 3,5mm ja 4mm
Fiilis: mahtava

Lanka tähän neuleeseen löytyi noin vuosi sitten. Kovasti yritin neuloa siitä Baby Cables and big ones too - puseroa, mutta luovutin. Pikkukaapelit valmistuivat nätisti Dropsin Karismasta, mutta ykkösversio jäi kaappiin pölyyntymään.

Oliviasta suuttuneena ajatteln, että se klassinen, istutettu-hiha-pyöreä-kaula-aukko neuletakki ei ole vielä kertaakaan pettänyt. Istuu juuri hyvin ja on erittäin käyttökelpoinen. Joten tuumasta toimeen. Organic wool collection-kirjasesta olen neulonut jo toisen yrtin, Coriander - liivin. Siellä on vielä ainakin yksi pakko- neuloa vaate... ehkä kaksikin.
Purin kovasti pölyävää lankaa ja kastelin sen varovasti - sitten annoin enimpien vesien tippua vyyhdeistä kylpyhuoneessa ja kuivasin ulkona varjossa loput. En koskaan lakkaa ihmettelemästä kuinka nopeasti puretun villan kiharat oikenevat vedessä uittamalla.

Näin syksyn häipyvän valon aikaan on jo usein hankala kuvata sisällä ilman salamaa. Tässä vähän vinkura kokonaiskuva valmiista neuleesta. Napit antavat vielä odottaa itseään, sitten tämä pääsee käyttöön.


8 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Tyylikäs. Ihana. Tahtoo! Heti kun löydän lisää aikaa ja saan sukkabuumin laantumaan...

Nasti kirjoitti...

Ompas tyylikäs. Ja tosiaankin, aivan "sinun näköinen" :) Mullakin kyseinen ohjelehtinen on, vielä ei mitään toteutuksen asteella...

Satu kirjoitti...

Ihailin sitä Korianteria todella paljon ja tämäkin on ihana! Ehkäpä kyseinen ohjelehtinen pitää jossain vaiheessa hommata.

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Kiitoksia! Tämän neuletakin ohje on julkaistu taannoin myös SK- lehdessä. Marie Wallin on tainnut suunnitella yhtä lukuunottamatta kaikki mallit; kivaa jälkeä tekee hän.

outi kirjoitti...

Tuollainen värisävy on mennyt mulla aivan huti ko. langasta. Tykkään takistasi kovasti.

Niina kirjoitti...

Herkullinen väri, oikein syksyisen lämmin - ja tietysti muodikaskin :)

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Kiitos Outi ja Niina! Tykkään tästä väristä aivan shullun lailla. Tämä on jo useamman vuoden vanha väri Woolista,ostin langan Tapion kaupasta jo vuosi sitten "vanhana lankana". Mulla olisi kaapissa kirkkaan pinkkiä Woolia myös yhden takillisen verran...

Sipi kirjoitti...

Kaunis ja tyylikäs, tykkään :)