sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Tutkielma raidoista

Stripe study shawl, Veera Välimäki 100% Rain - blogista
Lanka: Cascade Heritage Silk, 200g Lankaideasta Tampereelta (On muuten juuri nyt vielä tarjouksessa...)
Puikot: Olikohan 3,5mm

Tämä on todella kaunis ja hauska huivimalli. Ravelrystä löytyy toinen toistaan kauniimpia väriyhdistelmiä - esimerkiksi eri väreillä tehtynä raidat ovat tosi kivat. Yksinkertainen kun olen, tein huivin niistä yhteensopivista väreistä mitkä taannoisella visitillä löytyivät. Onneksi värit passaavat hienosti myös kevättakkiini!
Hertage Silk on todella miellyttävä lanka; pehmeä ja vähäisen silkkimäärän ansiosta ylellisen tuntuinen. Suosittelen lämpimästi huiveihin.

Neulomisen suhteen minulla on ainakin keskikokoinen neuleplääh. Puikoilta valmistuu ihan näillä hetkillä kyllä Veeran Golden wheat cardigan, joten neulonut olen kyllä. Näin keväällä on vain takki tyhjä töiden vuoksi, ja vielä pitäisi hiukan jatkaa. Uudelleen viritelty liikuntaharrastus vie sekin neulonta-aikaa.

Luotan siihen, että saan neulevireen takaisin viimeistään Ysoldan kirjan Little Red in the City - ilmestyessä tähänkin osoitteeseen. Käykää tekin ihastelemassa malleja - tässä Ravelryssä ja tässä Ysoldan blogista. Kirjan pitäisi tulla painosta muutaman viikon sisään.
Samoin odottelen,tosin en henkeä pidätellen, Knitscenen kesänumeroa, jossa on varsin kivan näköisiä neuleita. Jos lehti on ilmetynyt Amerikassa noin viikko sitten, sitä saadaan odotella Suomeen viikko jos toinenkin.
Palataan siis pian, kun saan napit siniseen neuleeseeni...

2 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Ei tartte odottaa, meijän Stokkalla oli jo lauantaina nivaska Sceneä.

Mukavan rauhallinen huivi

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Mitääh! Tiesin, että Stockalle tulee ajoissa, mutta huh.
Mun pitää näet kytätä että meidän kylälle tulee yhdelle R- kioskille Knitscene sitten kun Rautakirja suo. Ja sen on paree olla kans hyllyssä...