lauantai 11. kesäkuuta 2011

Koo Iii Pee 2011


Tänään, 11.6. 2011 vietimme mekin World Wide Knit In Public Day:tä. Olin hyvässä seurassa: paikalla olleet muistelivat että Etelä-Pohjanmaan Tikkuajien vireät neuletapaamiset olisivat saaneet alkunsa jo vuoden 2005 KIP- päivästä. Neuleystäväni ovat siis viettäneet KIP-päivää jo alusta asti. Minulla on usein ollut jotain muka tärkeämpää menoa kesäkuisina lauantaina. Pääsin siis ensimmäisen kerran minäkin kippaamaan.Tässä kuva valloittamastamme pöydästä - +31 sateen lämmössä haimme suojaa torikahvilan teltasta. Jäätelön, kahvin ja limun voimilla jaksoimme neuloa - ja toki projektipussukoita ja käsilaukkuja pitää olla useampikin matkassa.
KIP- päivästä oli laitettu tiedotus paikalliseen ilmaisjakelulehteen, jossa muuten ilmoitamme myös Tikkuajien tapaamisista. Paikalle tulikin ilmoituksen vetämänä yksi uusi ihminen ja tunnustipa eräs ohikulkija aina huomaavansa Tikkuajien ilmoitukset, mutta ei vain ole saanut aikaiseksi tulla katsomaan. Ehkäpä siis ensi kerralla neuletapaamisessa on uusia käsityön harrastajia paikalla?

Kuumuus oli kyllä aika tainnuttava. Yksi Tikkuajista valitteli että hänen sukanneuleensa huopuu käsissä... Minä neuloin itselleni Lanaknitsin Allhemp DK:sta tiskiliinan. Se olkoon minulla muistona tästä kivasta KIP - päivästä!
Muutakin on valmista, ja keskeneräisiäkin rittää. Palataan siis pian niiden tiimoilta.

3 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Olihan meillä helteinen mutta niin mukava päivä, kiva että sinäkin olit mukana :)

Emma kirjoitti...

Näin kuumalla ei kyllä tosiaan lanka luista sormissa... Nätti rätti!

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Sipi: Kiitos, oli hienoa että kerrankin pääsin :)
Emma: rätin imuominaisuudet tuli heti testattua! Eikä villalankaa oikein kestänyt neuloa.