torstai 1. syyskuuta 2011

Robottien tanssi

Malli: Robottitanssi / Soile Pyhänniska Neulovan Nartun blogista
Lanka: Gjestal Maija, olisiko 5-6 kerää sinistä, vajaa kerä vihreää
Koko: 3- vuotiaan
Puikot: 3,5mm
Fiilis: Jepa jee!

Kiva, kiva malli neuloa! Onpa pienten poikien äiti suunnitellut varmasti kohderyhmään vetoavan neuleen. Ikävä kyllä en nyt saa loppukäyttäjän kuvia tai kokemuksia tähän postaukseen, palataan asiaan myöhemmin. ( Tämä on synttärilahja, joten mennee vielä pakettiin hetkeksi odottamaan) Robotteja oli koukuttavaa neuloa - tuleeko tähän kohtaan taas nappula, mihin suuntaan käsi tai antenni menee - joten kirjoneule meni melkein kokonaan yhden päivän aikana, eihän sitä malttanut laskea pois kesken.

Perusharmaakin edistyy - löysin nätit napit varastosta. Paljon on vielä ommeltavaa ennen kuin voi napit laittaa paikoilleen.

4 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Ihana robottitanssi!

Sanna kirjoitti...

Robottitanssi on tosi hauska pikkupojan neule! Ihailin sitä jo aikoinaan Neulovan Nartun blogissa. Pitää harkita pukinkonttiin kummipojalle...

Soile kirjoitti...

Kiva kuulla että tykkäsit neuloa! Pari päivää sitten mietin että pittäis tehdä seuraavat versiot, pienin koko kun alkaa olla jo vähän nafti. Mitkähän värit valkkaisi?

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

VIllapeikko: kiitos! oikein odotan mitä itse käyttäjä tästä tykkää.
Sanna: Näitä on nopsa neuloa vaikka parikin, kannattaa harkita.
Soile: no tottahan toki tykkäsin. Ei tarvitse miettiä, sen kuin tekee. Omat värit on vähän vaimeat, mutta ajattelin että näissä riittää kontrasti. Musta ja keltainen voisi olla kova juttu?