maanantai 21. toukokuuta 2012

Fulminantti startiitti

fulmnantti : lehahtanut (Lat. fulminat- salaman iskemä) 
start: aloitus 
-iitti: tulehdukseen viittaava (Gr. adjektiivin loppuosa)
eli yksinkertaisemmin sanottuna: 
äreä startiitti. 

Ilmenee palavana haluna aloittaa uusia neuleprojekteja. Tartunnan aiheutti ensimmäinen todella lämmin iltapäivä näillä leveyksillä viime keskiviikkona. Oireenkuvaan kuuluu ostaa saman tien langat päähänpistosta syntyneeseen ideaan, mutta aloittaa heti hiukan toisen mallinen neule samoista langoista. Vaikka samana päivän olisi jo aloittanut suunnitellusti yhden kesäisen neuleen. todistuskappale 1: koetilkku kesäisestä langasta - Dropsin Bomull Lin. Ohje on jo tulostettu ja sohalla käden ulottuvilla. 


 Startiitin pahin oire: limenviherä alpakkaneuletakki. 
Vaikka olisi se punainen Papillon valmis ja toinen sukka vasta puolivälissä? Tätä vain pitää neuloa, vaikka ei ole edes deadline nähtävissä. 


Kolmas vakava oire: Kevät pitsinen kesäneule Dropsin Muskatista. Hylätty aloituksen jälkeen kuin märkä rätti koska yhtäkkiä alkoi myös virkkuukoukkua syyhyttämään. 

Miten tästä paranee? Hevoskuuri antibioottia vaiko annetaan taudin edestä luonnollista kulkuaan?13 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Minulla tuohon auttoi Hurmaava helmikuu eli itse päättämäni haaste. Päätin, ettei projektikorista löydy helmikuun jälkeen kuin yksi vanha työ. Pääsin tavoitteeseen, mutta nyt tilanne alkaa näyttää ihan yhtä pahalta eli varmaan joutuu pitämään samankaltaisen kuukauden myös syksyllä.

outi kirjoitti...

Rakas Mari, tule kylään, keitän kahvit. Ja tartuta tuommoinen minuunkin!

Irmelie kirjoitti...

Ei siitä parane ja täytyykö parantuakaan? Sehän on niin ihanaa - uusi aloitus ja sitten taas uusi aloitus vielä mielenkiintoisemmasta projektista. ;)))

Hanna kirjoitti...

Taitaa olla noita prosessineulojan ongelmia. Eipä taida osata auttaa tämä projektineuloja.

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Hanna: Hauska idea! Minä olen pohjimmiltani yhden, kahden neuleen tekijä, vaika ufojakin on...

Outi: varo vain, otan pyörän ja tulen! Kävin parvekkeella läheetämässä säteitä sinne päin. Ehkäpä tuuli kuljettaa ne perille asti? :D

Irmelie: Hyvä näkökulma ongelmaan :D Näet minulla on joku tarvepitää projektit kurissa. harvoin ryöpsähtää näin käsistä.

Hanna (2): Jaa-a. Saatat kuitenkin voida auttaa? Itse asiassa nautin kun saan keskittyä yhteen työhön ja sen muodon tekemiseen. Mitä tässä nyt käy jos kaikki energia hajoaa eri neuleiden kesken...

Moffi kirjoitti...

Nääh, anna palaa vaan!! Mullakin loppuu kohta vuorokaudesta tunnit kesken kun on uusi rukkikin ja kaikkia kivoja neuleita työn alla jotka pitäisi saada valmiiksi mieluiten heti ja kaupanpäälle tuli vielä eilettäin koiranpentu samaan talouteen. Phuuh. Mutta onhan se kiva että näillä leveyksillä tuota valoa riittää tähän aikaan vuodesta niin ehtii päivän näön aikaan touhuta huomattavasti enemmän kuin esim marraskuussa! :D

siina kirjoitti...

Sitä on liikkeellä. Valitettavasti tai onneksi - riippuu vähän katsantokannasta :D

Neulisti kirjoitti...

Selviä kesän merkkejä ilmassa! :D

Viivu kirjoitti...

Paranee neulomalla, mutta startiitti on siitä vakava, että se lehahtaa uudelleen. Kun olet sen kerran saanut, niin siitä ei enää täysin parane. :) Sama vaiva on täälläkin. Uutta neuletta vaan puikoille!

Iina Kraak kirjoitti...

Samaa täällä ilmassa! Piti eilen jo ostaa lisää puikkoja kun kaikki sopivat ovat kiinni vähän neulotuissa aluissa. Onpahan sitten syksyllä UFO-kuulle paikkansa!

Ihanaa tätä lämpöä sinulle, Mari!

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Moffi: Oho... ehkä startiitin salaisuus on vain planeettojen asento? Sulla ainakin vauhtia riittää - onnea uuden perheenjäsenen johdosta!

Siina*K: sinä sen sanoit, hyvä vaiko paha tauti?

Neulisti: voisihan se olla lisääntyneen auringonvalon aiheuttama kevätpöllähdys? :D

Mollie: aijjjai! Koetan vältellä ennätystehdas-tilannetta. Jotta jäisi niitä puikkojakin yli.

Iina Kraak: Oho! Tämä onkin ihan selekä tartuntatauti. Totta tuokin, UFO- kuu on varmasti paikallaan, ellen sitten puuskan mentyä vain pura näitä kaikkia pois. Lämmintä kevättä sinulle myös!

Anonyymi kirjoitti...

Hihi, shilla lailla! Aivan selkeää kevätmeininkiä.

Hei, ilmiannoin sinut blogissani ja myös Ilosofiaa-blogissa tunnustuksen merkeissä. Täällä on ihanaa, aina!

Anonyymi kirjoitti...

Öö, mitenkähän ihmeessä onnistuin päätymään blogin osoitteella kaksi vuotta vanhaan päivitykseen..? Eisevvälii, mä tykkään olla täällä joka tapauksessa! Ja nyt on pakko opiskella, mitä noista aloituksista tuli isona. :)