torstai 2. elokuuta 2012

LintillaMalli: Lintilla, Martina Behm
Lanka : Wollmeise 100% väri Roter himbeermunde
Puikot: 3,5mm 
Fiilis: marjaisaMinulla ei välillä ole mielikuvitusta sitten yhtään. Lintillan mallihuivi on neulottu samasta väristä kuin oma huvini. En mitenkään lähtenyt liikkeelle tarkoituksena tehdä samanlainen, vaan Wollmeisevarastoa (lue: niitä muutamaa hassua lankapötköä)  penkoessa tämä väri vain pomppasi esille. Langan olen ostanut jo aikoja sitten Pfaffenhofenin kaupasta. Väri on aivan hurmaava vadelmaisen punainen. 

Lintilla on mainio malli neuloa, vähän naisellisempi röyhelöineen kuin saman tekijän Hitchhiker. Pitääköhön kohta alkaa miettiä Mertina Behmin uusinta mallia, Leftietä? Pienen pieni kerä kun jäi tätäkin lankaa jäljelle, ja Leftieen vosi kivasti käyttää aivan pienimmätkin määrät.

Ja nyt kannustushuutoja kaikille neuleolympialaisissa... tai siis Ravhellenic games 2012 kilpaileville. Seuraan nämä kisat vain katsomossa, sillä niska-hartiaosastoni on kerännyt turhan paljon jännitystä ja sitä johtuvia lihaskipuja. Itseni tuntien neuloisin tuntikaupalla jotain kiinostavaa neuletta, mutta hintana siitä olisi jatkuvat kivut ja kuvottava olo, huimauksesta nyt puhumattakaan. Satsaan sitten seuraaviin talvikisoihin. Ja jumppaan itseni kuntoon.

9 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Olen jo jonkin aikaa harkinnut Lintillaa, mutta on jäänyt toteuttamatta. Syynä on haastavan näköinen malli. Haastava siis siinä mielessä, että viimeisten kerrosten silmukkamäärä vaikuttaa kaukaa katsottuna hurjan suurelta. Nähtyäni lähikuvan huivista, taidan uskaltautua tekemään tämän huivin seuraavana huivina itselleni.

Ladetsu kirjoitti...

Siitä tuli todella kaunis huivi. Tuo värisävy on todella ihana.

Tiina kirjoitti...

Valloittava huivi! Lintillan seuraajaksi suosittelen kyllä sitä Leftietä. Ei sillä, että itse olisin sitä neulonut, mutta kovin mielelläni näkisin sun version siitä! :)

Sanna kirjoitti...

Herkullisen punainen Lintilla! Upea!
Leftiekin näyttää kieltämättä mielenkiintoiselta, puikoille vaan! :)

kaisa kirjoitti...

Kaunis! Ja kaunis on tuo edellisen postauksen takkikin. Molemmat on mulla toiveissa joskus neuloa.

ArualMaria kirjoitti...

Kaunis! Mä en ole neulonut vielä Hitchikeriakaan, mutta Leftie houkuttaisi kyllä.

Neulisti kirjoitti...

Ei kai sille mitään mahda, jos mallikappale vaan on niin täydellisen värinen. Ihana huivi tuli! :)

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Hanna: Eipä hätää, kun neule on ainaoikein. Pitkäkin silmukkarivi syntyy kyllä nopeasti. Kunnioitani heitä jotka neulovat suuria pitsihuiveja, se ei ole ihan minun paras lajini. Suosittelen kyllä tätä mallia!

Emmanuelle: kiitos! Värihän oli taas kerran tosi hankala kuvata...

Tiina: Hmm, osaisinkohan minä tehdä sille mallille oikeutta? ( Niitä jämävärejä on aika "mielenkiintoinen" kokoelma.

Sanna: Kiitos, tämä on sitä kuuluisaa väriterapiaa!

Kaisa: Voin todella suositella molempia - hauskoja ja nopsia neuloa.

Arual Maria: Leftie on kyllä kiinnostava malli :D Jännä nähdä kun siitä kertyy lisää versioita Ravelryyn, minkälaista jälkeä syntyy...

Neulisti: Näin se taisi mennä :D Tällainen semisolidi ja vain vähän kirjava väri sopii malliin hienosti.

amuk kirjoitti...

SINULLE ON TUNNUSTUS BLOGISSANI <3