lauantai 2. maaliskuuta 2013

Tuumaustauko


Nyt on pakko oottaa aikalisä tämän projektin kanssa ja tuumata mille alkaisi. Lanka on kiva, Dropsin Karismaa varastosta. Malli on kaunis, Shalder Shetland traderista. Neulominen sujui kuin tanssi kunnes alkoi epäilyttämään onko tästä lopulta miksikään...Pitsikaarroke, jossa on shetlannin pitsiä ( neulotaan pitsiä molemmilla puolilla) ei nyt näytä paljon miltään. Neulehaluja hillitsee mielikuva neuletakista, jossa on vain todella ruma reikäkaarroke. Onlikohan tämä lanka lopultkaan oikea valinta?  En oikein uskalla neuloa pidemmälle, vaikka pakko se kai on. Jotta katastrofin laajuus paljastuisi.Mutta ihan toimettomana eivät puikot ole. Aloitin nk. varman tapauksen, sileää oikeaa ympyränä. Sitten kun olen neulonut kilometrin verran, on tuloksena Martina Behmin uusi malli, Viajante. Tätä on ainakin helppo tikutella eikä pitsi vaivaa päätä.  Täydellinen autoiluneule? Toivotaan. Lähden hiihtolomalla pariksi päiväksi reissuun, ja jätän Shalderin kotiin mietimään tekosiaan. Jos se ajatus vaikka selkiytyisi.3 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Vaikka kaarroke tökkisi, niin älä sentään koko paitaa pura! Kaarrokemalleja on maailma täynnä ja olet jo tehnyt sen tylsimmän ja isoimman osan kaarrokepaitaa!

Tess kirjoitti...

Pitsineuleosiot tahtovat aiheuttaa ainakin itselleni päänvaivaa neulepuseroissa ja takeissa. Riippuen langasta pitsineulos saattaa vaatia ihan älyttömästi venytystä auetakseen nätisti.

Toivottavasti pääset vaikeuksien kautta voittoon. Jos pitsineulos ei toimi, älä kuitenkaan kokonaan pura. Kaarrokkeeseen voi aina keksiä muutakin piristystä.

Emma kirjoitti...

Mielenkiintoisen näköinen huivi tulossa! Toivon parasta kaarrokkeellesi :D