maanantai 24. maaliskuuta 2014

Lanka on kesytetty


Malli: Trillian, Martina Behm. Myynnissä Srtickmich - verkkokaupassa. 
Lanka: Wollmeise Pure, värissä Skandal um Rosi
Puikot: 3,25mm 

Neljäs kerta toden sanoi. Wollmeisen Pure värissä Skandal um Rosi muuttui vihdoinin minun silmääni mielyttäväksi huiviksi. Ostin tämän langan vuosia sitten nk. yllätyspakettina WOllmiesen kaupasta. Siinä oli kaksi vyyhtiä lankaa, jotka periaatteessa sopivat kyllä yhteen. Minä vain en ahkerasta yrittämisestä huolimatta koskaan keksinyt että miten. 


Skandal um Rosin värit ovat hienot ja mieluisat. Mutta yhdistelmänä kontrastit ovat kovat, ja värit pyrkivät lätäköitymään eli muodostamaan erillaisia läikkiä neulepintaan. Hyvin käytettynä vaikutelma voi olla kaunis, mutta kyllä pitikin kokeilla ennen kuin tämä malli oli sopiva. Värit muodostavat pieniä laikkuja, mutta myös kaunista "helminauhaa". Pidän kovasti vaikutelmasta! 


Tässä todistusaineistoa matkalta. Kuva on kylläkin lavastettu, sillä sukellusaluksella oli niin paljon ihmeteltävää että en malttanut neuloa ennen kuin tunti satamaan saapumista. 


Nyt tarkkaavainen lukija jo siellä huomauttaa, että onhan tässä jo lomastakin aikaa vierähtänyt. Onkos siellä neulottu lainkaan? No on. Todistusaineistoa alla - tuo neule on parhaillaan kuivumassa ja odottaa päätöstä  napeista tai vetoketjusta. 


Saimme kuvattua muita valmistuneita, joten koetan palata pian postauksen kanssa tänne.

4 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Onkohan tuo se takki joksi sitä arvailen? koitappas nyt tehdä vikkelään päätöksiä sen suhteen että saat valmiiksi, hopi hopi!

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

No Lopi affection se on. Antaa vielä katsoa, mille alan.

Emma kirjoitti...

Onnistunut langankesytys, kauniin kirjava huivi!

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Kiitos Emma, alkoi jo vähän näyttää siltä että tästä langasta ei vaan saa nättiä. Olen tosi tyytyväinen :)