perjantai 15. elokuuta 2008

Lankaihanuuksia ja VK


Titityyn sukkaklubin yllätysväri nro1, Fleece Artistin Moss tuli maakuntakierroksen aikana kotiin. Olen todella tyytyväinen, kun sain kauniin väristä lankaa, jota en ihan kylmiltään itse lähtisi ostamaan. Lanka on ihanaisen pehmeää ja koska sitä on 325m/100g, joudun etsimään sopivaa mallia tarkkaan. Nykyään monet kivat sukkaohjeet alkavat olla tehty 400m/100g - vahvuisesta langasta ja kuluttavat vielä enemmän kuin yhden vyyhdin. Onneksi on mistä valita!

Harmia tuottaa syksyn VK. Maanantaina Turun Akateemisessa ystävällinen myyjä kertoi lehteä päässeen hyllyyn vain noin 3 kpl. Kaikki olivat tietenkin lopussa. Tampereen Akateemisella sama tarina. Kävin sitten varaamassa lehden paikallisella R-kioskilla. Myyjä soitti Lehtipisteeseen ja kysyi puhelimessa " Mitä minä kerron asiakkaalle?" No, sen että lehteä on saatavissa kustantajalta eikä tarkasta ilmestymispäivästä ole tietoa.
Grr... Veronik Averyn ihana Old Penny Cardigan on niin minua varten. Samoin, lankaa on jo kannen lapasiin. Puhumattakaan siitä miten upea on eräskin suomalainen neule samaisessa lehdessä...

Ei kommentteja: