maanantai 30. maaliskuuta 2009

Ilonaiheita

Huikeaa! Kanssatikkuaja ja mainio bloggaaja Hekku soi minulle tämän tunnustuksen. Kannattaa tutustua Hekku ja Keetu askareskumaras - blogiin: hienojen neuleiden ja eksklusiivisten lankojen ihastelun lisäksi sieltä saa loistavia kirjallisuusvinkkejä!

Valitettavasti, kun aloin miettiä ketä voisin nakata tällä tunnustuksella, alkoi jo kovasti näyttää siltä, että blogi oli jo moisen saanut. Joten tästä saa kaapata matkaa jokainen lukijani, jos vielä ei ole tätä saanut. Jok'ikinen neuloja ja blogin pitäjä kun on tunnustuksensa ansainnut!
Lisää ilonaiheita kuvassa: Postipojan kantamaa Jamieson's Ultra 2- ply lankaa Heirloom Knitting - kaupasta. Olen tilannut Jamiesonilta suoraankin, mutta tällä kertaa nopeammin ja hiukan helpommin Sharon ja Mike Milleriltä.

Langan lisäksi vielä yksi ilonaihe: Olen kasvattanut jo rairuohon, jotta ehdin nauttia siitä ennen pääsiäistä. Olen varmaan vähän lapsellinen, mutta nuo pikku tipit vihreässä ruohossa vain ilahduttavat tällaisena harmaana maanantaina.

Diminishing ribs on päättelyä ja viime fiksauksia vaille valmis, kuvia myöhemmin.

3 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Vinkistäsi kävin tutustumassa tuohon Sharon Millerin kauppaan... ja houkuttelisi... vastustin toistaiseksi.

Meillä on aina rairuohoa - tai oikeastaan vehnänoraita, kissoille ;)

Kaisa kirjoitti...

Minä erehdyin kysymään äidiltä, koska rairuoho kannattaa kylvää, ja nyt en malttaisi odottaa ensi viikonloppuun... :)

Villasukka kirjoitti...

Place cable aranista on varmaan pakko joskus tehdä toinenkin versio. Tätä nykyistä en ala purkamaan (etukpl on valmis, takaa puuttuu muutama sentti), mutta siihen kakkoseen voisi sitten tehdä kaikki mahdolliset muotoilut ja harrastaa vähän empiiristä tutkimusta ja vertailua ;)