maanantai 2. maaliskuuta 2009

Mikä saa ajatukset irti neulomisesta?

Työn alla: Ropes and picots cardigan, Interweave Knits Winter 2008

Niin, ainahan se on mielessä. Neulominen.
Mukavaa, kivaa, väliin turhauttavaakin. Harvassa ovat ne hetket, kun neulominen ei ole mahdollista tai ei huvita. Silloinkin on usein netin kautta kosketuksissa neulojiin blogien ja keskustelupalstojen kautta, tai muuten vain neulelehtiin ja Ravelryyn. Ilman neuletta muuttuvat auto- ja lentomatkat pitkiksi ja TV:n anti yhtäkkiä tuntuu aivan puuduttavan tylsältä.

Olen siitä onnekas, että sain kokeilla lajia, joka vie ajatukset kokonaan pois arjen kiireistä. Ja voin kertoa, että niiden 3 päivän aikana, kun suoritin PADI OWD-kurssin ei neulominen tullut kertaakaan mieleen. Tässä terveisiä lukijoille syvältä kirkkaista vesistä:


Prosessineuloja on nyt takaisin kotisohvalla ja neuloo innoissaan. Aika monessa kivassakin asiassa pieni tauko tekee vain hyvää.

6 kommenttia:

Heleena kirjoitti...

sinäkö siinä tervehdit? oikeesti...Pelkään vettä, kun olen niin kuivalta maalta kotoisin. että meillä oli vain paisunnat keväisin (=pellolla vettä paljon ja laajasti). Sittemmin tehtiin järvi ja vuorikin.

Niina kirjoitti...

Vo-hou. Mah-ta-vaa!!! Tää on niin kade. Kun olin pieni, haaveilin aina sukeltamisesta. Unelmista siis voi tulla totta!! Ihana juttu!

Jaana kirjoitti...

Pieni irtiotto ei varmasti tee huonoa, tää harrastus kun on muuten mielessä koko ajan. Itsekin mietin hiihtolomalla lasketellessa, omistanko sopivaa lankaa kivaan sukkamalliin vai täytyykö käydä lankakaupan kautta;)

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Heleena, minähän se siinä. Olen ollut kova mulimaan vedessä pienestä pitäen...Ymmärrän hyvin, että täällä Pohjanmaalla ei uimatilaisuuksia ole niin taajassa.

Niina, todellakin! En osannut odottaa mitään, mutta kyllä se oli mahtavan jännää - on tosiaan iheoa aikuisena tehdä jotain uutta!

Jaana, hih! Tiedän tuon tunteen. Rantalomalla kun oletiin, ei lankakauppojakaan ollut missään ;-)

Satu kirjoitti...

Jostain syystä sun kommenttiloota ei huolinut aiemmin mun kommenttiani.

Uus yritys: Että onhan sentään kirkasta vettä! Ja mielenkiintoinen elämys varmastikin.

Villasukka kirjoitti...

Minua ei saisi sukeltamaan edes maksamalla - naamaa en veteen laita! Enkä ui meressä - Saimaan rannalla syntynyt ;)

Kiitos hihaneuvoista - ekalla kerralla poimin just yhden silmukan per krs, mutta se ei riittänyt, päädyin ottamaan melkein koko hihan matkalta 2 ja se tuntuu toimivan. Tai siis, enää puuttuu napit!