torstai 1. lokakuuta 2009

Neuleblogit Seinäjoen käsityömessuilla

Olemme esittelemässä neuleblogien ja netin neulemaailman ihmeitä osastolla B3. Paikalla on joukko bloggaaja seuraavista blogeista:
Altto-artisti Hekku ja Keetu askareskumaras Vartahilla Kerällä Langanpätkiä Mallin lykyt Sipin Silmukat Stickäventyr Tiinan Tuunaukset Tinttaran duunaukset

Esiinnymme osaston lisäksi lavalla haastatteluissa joka päivä klo 14 alkaen ja koetamme kertoa neuleblogeista niin kiinnostavasti kuin mahdollista. Hassua kyllä monelle on tullut jalkavaivoja, ääniongelmia ja ihan perinteistä esiintymisjännitystäkin ennen messujen haastatteluja, mutta eiköhän siitä hyvä tule. Joukkomme on tosi mielenkiintoinen, ikähaarukkamme on 19- 60+

Messuille emme olisi koskaan voineet tulla ilman Vuodatuksen ja Tapion kaupan rahallista apua, KIITOS heille siitä, että tunnistavat neuleblogit ja bloggaamisen tärkeyden! E-P messut järjesti meille hienon paikan kahvilan läheisyydestä, vaikka ensin meillä piti olla vain pöytä. Ja tottakai neuleblogi tarvitsee toimivan nettiyhteyden - ne tarjoaa meille messujen ajan Anvia.

Messuja varten teimme oman blogin vuodatukseen: Neulebloggaajan ABC, jonka tarkoitus on palvella neulebloggauksesta kiinostuneita aloittelijoita ja kertoa netin neulemaailmasta monelta kantilta. Samaan blogiin päivitämme kuulumisia messuilta, kannattaa seurata!

Messujen järjestelyt ovat olleet hankalat, kun emme voi kokoustaa ja sopia asioista saman pöydän ymäprillä. Sähköpostien vaihto on muistuttanut enemmän chattia useina iltoina! Esimerkiksi messumateriaalin valmistaminen ja teettäminen on ollut iso työ, puhumattakaan kaikesta yhteydenpidosta messujärjestäjien kanssa...

Tätä kaikkea kun tekee tavallisen päivätyön päälle, alkaa tunnelma olemaan messujännityksen sijasta messustressi. Kaikki ovat kuitenkin puhaltaneet yhteen hiileen ja jokainen valmis tekemään osansa; nyt osastomme on vain valmisteluja vailla. Blogimme kirjoitukset taas ovat hienoja yhteistyön tuloksia; olisipa tuollaista tietoa ollut saatavilla silloin, kun itse tutustuin nettineulomiseen ja blogeihin!

Ajatuksenamme oli pyytää muutamaa muuta sponsoria mukaan, mutta muutama kasvoi pitkäksi listaksi. Alla yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat lähettäneet meille mm. lankaa ja välineitä, joita on esillä messuilla. Tervetuloa tutustumaan messuilla tai elämään hengessä mukana!


Dermoshop
Ilsen Lanka
Kauhavan Kangas-Aitta
Lankakauppa Kuje
Sisustus Pikkulinna
TeeTee
Weleda

1 kommentti:

Jaana kirjoitti...

Tsemppiä messuille, olette tärkeällä asialla. Ja upeasti sponsoreita mukana!