tiistai 19. marraskuuta 2013

Virran viemää eli kahden projektin vanki


Se innostus, kun se iskee on vaan pakko päästää irti ja antaa virran viedä. 


Muuta syytä ei minulla ole. Olen virkannut ja sommitellut ja vielä jaksaa jaksaa tehdä. Ihan tosissani kokeilen eri värisiä kukkasia vierekkäin ja ihmettelen kokoamisohjetta. 
Eihän minun pitänyt nyt aloittaa virkkaustyötä? Tai ylipäätään virkata mitään usemmasta palasta. 


Kun on se edellinen innostuspusero jo näin pitkällä. Tuleekohan siitä kuitenkaan tarpeeksi kiva? 

8 kommenttia:

Ingi kirjoitti...

Kuulostaa tutulta! Joskus sitä ollaan inpiraation vietävänä, vaikka pitäisi tehdä joululahjoja tai silittää pyykkejä tai tehdä jotain vastaavaa eli tuiki tarpeellisempaa...11

Tiia N kirjoitti...

Ihanan näköisiä projekteja molemmat. Tuo puseron kaulus on tosi kaunis. Ja kukista tulee mieleen lapsuudesta mummolan keittiönikkunan salusiini, jonka kukkien raoista oli kätevä kurkistella. Aivan ihana tulee tuosta, mikä siitä nyt sitten onkin tulossa! :)

Minna kirjoitti...

Miusta näyttää siltä, että siitä tulee kiva. Tosi kiva!

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Ingi: ja minusta se inspis on se tärkein juttu, harrastus tämä on eikä työ. Tosin sitten työt seisovat paikoillaan kun kahata ei voi tehdä samaan aikaan :)

tiia N: Voi kiitos! Novitan Joululehden kansihuivissa on ne kukat. Äidillä oli sellainen liina ja rakastan edellen noita virkattuja kukkia.

Minna: Minulla kytee synkkä epäilys siitä, että malli ja lanka eivät ola tarkoitettu toisilleen. Melkein jo klikkasin uudet langat kotiin.

Hääräämön Laura kirjoitti...

Upeita käsitöitä sulla täällä blogissa!

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Laura, kiitos kaunis!

Soile kirjoitti...

Mikä langassa tökkii? Pitäisikö olla tweedimpää? Mulla olisi yksi tai kaksikin ajatusta mistä langasta tuon paidan tekisin, mutta en nyt tiedä. Ja nuista kukista tulle kivoja!

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Soile: lanka on hyvä, mutta liian harmaa. Jos se on edes mahdollista! Itse ajattelen enemmän sellaista "heathered" vaikutelmaa, se voisi olla kiva. Kukkaset onneksi helpottavat värin vääryyttä :)