lauantai 21. kesäkuuta 2014

Takaisin puikoissa

Hei lukijani!

Siitä on ollut pitkä aika kun viimeksi postasin. Toivottavasti sinulla menee mukavasti ja neulominen innostaa? Tämä kevät 2014 on ollut varsin työntäyteistä ja kuormittava aikaa minulle, eikä energiaa, innostusta tai jaksamista bloggaamiseen ole ollut. Tuntuu että olen käynyt läpi aika mankelin, vaikka eihän töiden loppumisessa, muuton järjestelyissä ja asuinpaikkakunnan vaihtamisessa sinänsä ole mitään erikoista. Kovasti ne vain vaativat sitä energiaa, jota normaalisti käyttäisi luovaan toimintaan.

Mutta nyt - Prosessineuloja on takaisin puikoissa. Haluan blogata ja ideoita riittää. En ala tässä esittelemään kevään aikana syntyneitä tai keskeneräisiä projektejani, niiden aika on myöhemmin.

Toistaiseksi saa riittää kuva siitä mitä neulon juuri nyt - Heidi Kirrmaierin Chance of Showers- takkia pellevasekoitteesta. Lanka on uusi tuttavuus Kauhavan Kangas-aitasta, Alize Lino, 75% pellevaa, 25% viskoosia. Metrejä on 50g kerässä 170, joten lanka on fingering - vahvuista.Voit uskoa, hyvä lukija, että neulominen huvittaa taas! Palataan taas pian uusin kuulumisin.

Prosessineuloja Mari

5 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Tänä keväänä on julkaistu niin paljon ihania pellavapaitaohjeita, että ne taitaa olla muodissa. Tosi kauniilta näyttää tuo harmaa mitä neulot, tekisi mieli itsekin hakea pellavalankaa kaupasta!

outi kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta!

Ladetsu kirjoitti...

Komppaan Outia, kiva kuulla sinusta!

Mallaviri kirjoitti...

Kuten myös! Aika paljon stressipisteitä kertyy muutoksista... oli sitten suunniteltuja tai suunnittelemattomia. Kiva kun neulominen maistuu, ja bloggaaminenkin taas!

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Kaisa: Pellava on aina kesällä muodissa kyllä… tämä lanka on aika kiva tuttavuus toistaiseksi. Pesin toki mallitilkun, kun en tiedä miten viskoosi käyttäytyy valmiissa pinnassa.

Out & Ladetsu: Kiva olla takaisin blogissakin, aktiivisena edes vähän. Olen lomaillutkin ilman nettiä pari viikkoa, hui!

Mallaviri: Ajatelin, että blogata voisi vaikka väsyneenäkin, mutta jos sitä luovaa energiaa ei vain ole, niin ei ole. Onneksi tätä hommaa ei tarvitse väkisin tehdä :)