keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Harrmaa Ravello


Malli: Ravello, Isabell Kramer. Ravelryyn tästä.
Lanka: Drops Alpaca, 506, 501 ja 4400
Puikot: 3mmJos ihmettelette miksi blogissani on aina näitä "kasvottomia" kuvia, kerro että naamani on lähes aina melko hassun näköinen kun kameran suljin napsahtaa. En sentään aivastele, mutta olen usein silmät kiinni. Neule onneksi näkyy näissä edukseen :)

Tämä neule syntyi melkein kokonaan varastolangoista - taisin ostaa yhden kerän tummanharmaata. Raitaväriä piti toki miettiä tarkemin,  tuloksena harmaiden pariksi tuli liila. Jostain syystä tuo lila / violetti kiinnostaa kovastikin, suunnitelmissa on jo yksi ohut neuletakki Baby Merinosta tumman liilana. 

Ravello on valtavan kiva malli, jota ihailin Oulun neuletapaamisissa parinkin eri neuleystävän yllä. Tämä on ihana pusero näin alkusyksystä, ja on nopea neulottava. Rentouttavaa, kun voi vain neuloa aina oikein ympyränä - käsialakin pysyy erittäin siistinä. Ihan en saanut mieleisekseni noita keskiselän "jogless stripe"  värinvaihtoja. Ei minun menoani haittaa, sillä tämä päätyy useimmiten takin alle lämmikkeeksi. Kaula-aukon viimeisteliin I-Cordilla siistiksi. Jotta pusero ei näyttäisi minun ylläni ihan säkiltä, tein vyötärömuotoilut. 

Seuraava neuletakki onkin jo valmis, mutta odottaa viimeistelyä. Muitakin keskeneräisiä riittää…Ja viikonloppuna ovat Seinäjoen Käsityömessut! Pitänee käydä fanittamassa Molla Millsiä. 

9 kommenttia:

Sari K / Kapteenilla kirjoitti...

Kasvottomuus rajattuna tai takaraivo kameraan päin on minusta sievempää, kuin epämääräiset sensuurit kasvojen edessä :)
Tuo pusero on kyllä todella nätti, hyvin sopivat värit toisiinsa.

Nasti kirjoitti...

Tää on kyllä mukavan rento malli! Mullakin on jo Holstin supersoftit ostettuna joko tätä tai muuta siitä langasta neulottua ohjetta varten... tällä hetkellä vaan tuntuu pikkuneuleet houkuttelevan enempi kuin puseron aloittaminen :) Ja ymmärrän hyvin tuon kasvottomuuden, mullakin aina kuvissa kovin tuskainen ilme ja neuleethan ne päasia onkin!

Ladetsu kirjoitti...

Tää on niin kauniin värinen! JA Ravello on kiva malli, mulla on siitä kaksi uutta versiota (vieläkin) kesken. :)

outi kirjoitti...

En yhtään ihmettele, kasvoton minäkin. Ihan kauhea ajatella, että pitäisi kammata ja puunata ja pitää naamansa aloillaa, niin että näyttäisi säälliseltä ihmiseltä. Mutta paita on kiva!

Kaisa kirjoitti...

Ihana paita, tosi kauniit värit!
Olen viimeaikoina miettinyt tuota "kasvottomuutta" ja nyt kameran muistikortilla julkaisua odottaa villapaitakuvat joissa naama näkyy. Vähän jänskättää, mutta toisaalta koen että tässä harrastuksessa ( eli neulomisessa ja bloggaamisessa) ei ole mitään noloa tai hävettävää ja voin ihan hyvin tehdä sen myös omalla naamalla.

KahviKaneli kirjoitti...

Siis, kerro mikä on I-cord?
Olen nähnyt sen vilahtavan jssk ohjeessa, mutta en ole ehtinyt tarkemmin perehtyä?

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Hei hyvät kommentoijat! Kiitos kaunis sanoistanne - minustakin ne "sutut" vähän vievät kuvasta jotain pois. Mutta on se silti tylsää, kun ei saa kasvoja kuin nappia painamalla järjestettyä hyvään ilmeeseen kuvaa varten :) Paita on tosi kovassa käytössä näin ilmojen viilennyttyä.

Kahvi kaneli: I- cordia neulotaan pienellä silmukkamäärällä aina oikealta puolelta - lanka kiristetään kerroksen lopussa ja muodostuu nyöri. Katso esimerkiksi : http://www.ullaneule.net/0106/neuvot_icord.htmlNeulisti kirjoitti...

Mitäs peliä se tuommoinen on, että joltakulta löytyy paitamäärällinen lankaa stashista ja sitten vielä kiltisti käyttää sen ostamatta uutta? Ennenkuulumatonta, sanon ma. :D Hieno tuli paidasta!

Tuomontuvan Anni kirjoitti...

Voi hitsi ku on nätti neule ja hyväst värit toisiinsa sopii:)