keskiviikko 5. syyskuuta 2007Prosessineuloja nauttii vaikeiden pintaneuleiden tekemisestä, toisinaan. Malli Celtic Rowanin syksyn ´06 lehdestä vaikutti juuri passelilta. Lettikuvion lisäksi siinä oli kaunis kietotuva kelttiläinen kuvio.
Tilasin lehden ja langat aika tarkkaan vuosi sitten, aloitin neuleen.... ja kyllästyin. Lanka, Felted tweed on tuttu ja ihanan laadukas. Mutta valmis tuotos alkoi epäilyttää... olisiko ollut koko vai mikä. En kuitenkaan voinut myöntää arviointivirhettä, joten annoin valmiin takakappaleen ja hihojen marinoitua kaapissa. Nyt on helppo sanoa, että "uusiksi meni". Ajatuksissa muhii jo toinen neule, samaiselle langalle kirjoitetusta ohjeesta. Lanka vain varovaiseen purkuun ja uusia ihania neuleita kohti.

Pari ( harmaata) neuletta on tullut jo valmiiksi asti, niistä myöhemmin omat postaukset kunnon kuvien kera.

Condemned knit - Celtic from Rowan magazine 40. In theory, everything seemed perfect: celtic cables, fine yarn and me. What should have been many hours of enjoyable knitting and a lovely cardi for work turned into an UFO. After marinating thoroughly for some 8 months, it's time to frog the thing and look to pastures new.